- 3,473
- 1,564
- 113
Fransaa
Almanya son turnuvalarda kayıp ama agaAlmanya finali var hırvatlar bir süpriz yapıp yarı finalde fransayı geçerse almanlar rahat alır, final fransa almanya olursa çekişmeli olur ama uzatmada almanya 1 0 - 2 1 alır olası bir yarı final yada çeyrek final eşlemesi final olur 😂
İngiltere bir o çıkışı yapamadı gittiİngiltere önüne geleni delik deşik ederler
San MarinoKim kazanır?
Ekrana gidip incelemesi gerek diye biliyorum ondan yüksekmillet bi sorum var. belki daha önce oynayan vardır diye soruyorum.
bazı sitelerde almanya maçına var incelemesi olur bahsi var. 0,5 üst yani 1 kere olura 2,80 oran veriyor 1,5 üste de 7 küsür veriyo.
açıkçası her maçta en az 1 kere oluyo var incelemesi bu yüzden bana bu oranlar mantıklı gelmedi.
tutması için ekranda var incelemesi uyarısı görmemiz mi yetiyor?
bilgisi olan yazabilirse sevinirim sağlam bi şey basmayı düşünüyorum.
açıklamasında sahada inceleme de dahil yazıyor amaEkrana gidip incelemesi gerek diye biliyorum ondan yüksek
Pek emin degilim oynayan arkadaslar daha iyi biliraçıklamasında sahada inceleme de dahil yazıyor ama
Misal VAR ofsaytla golü iptal ederse geçerli
gs den birbirine alışık az hata yapan apo kaan ikilisi oynamalı çoook net merih ve samet el bombası her maç en az 1 2 gol yedirirlerEğer stoper olarak a.kerim in yaninda samet ya da Merih oynarsa gürcülerde yener bizi Portekiz zaten en az 3 atar cekya ya da kaybederiz. Defans iskeleti tam oturmuş degil ve acabalarla baslicaz ilk mac gurculere maglup olursak zaten bitti sampiyona ben 1 puan alırsak iyi diyorum
ben de burda takılıyorum. benim açıklamadan anladığım tv köşesinde var incelemesi uyarısı çıkması kazandırıyor. ve böyleyse baya easy money demek. ama eğer senin dediğin gibi karar değiştirtme sayılıyosa iş biraz daha zor. bunu öğrenip oynamak lazım.Misal VAR ofsaytla golü iptal ederse geçerli
Karar değiştirme sayılıyor mesela gol verdi ofsayt yada ofsayt verdi gol potansiyel.penalti incelemeleri sayılmıyor ekranın başına penaltı için giderse sayılıyorben de burda takılıyorum. benim açıklamadan anladığım tv köşesinde var incelemesi uyarısı çıkması kazandırıyor. ve böyleyse baya easy money demek. ama eğer senin dediğin gibi karar değiştirtme sayılıyosa iş biraz daha zor. bunu öğrenip oynamak lazım.
bilgilendirme için sağol. daha önce oynamış mıydın yani tahmin mi bu yoksa bilgi mi?Karar değiştirme sayılıyor mesela gol verdi ofsayt yada ofsayt verdi gol potansiyel.penalti incelemeleri sayılmıyor ekranın başına penaltı için giderse sayılıyor
Bende öyle biliyorum. Sadece kulaklıkla dünleyip. Bir şey yok devam derse sayılmıyor.Karar değiştirme sayılıyor mesela gol verdi ofsayt yada ofsayt verdi gol potansiyel.penalti incelemeleri sayılmıyor ekranın başına penaltı için giderse sayılıyor
Aynen öyle olsa oranın 1.30 olması lazımBende öyle biliyorum. Sadece kulaklıkla dünleyip. Bir şey yok devam derse sayılmıyor.
Çok oynadımbilgilendirme için sağol. daha önce oynamış mıydın yani tahmin mi bu yoksa bilgi mi?