- 626
- 259
- 63
İspanya çok iyi oynuyor
Ama İtalyanlar zaten kötüydü. Grubunu 90+8 de geçebilmişti. O maçı kıstas almamak gerekir bence. Hatta birçok otorite İsviçrenin İtalyayı elemesinin sürpriz olmayacağını söylüyordu. Yani İtalyanın kötü olmasından dolayıİsviçreden sürpriz çıkabilir gibi
Benim fovorimİspanya çok iyi oynuyor
Benim favorimde ispanya en iyi futbolu onlar oynuyor bence şuan turnuvada.Benim fovorim
Tabiki italya maçı bir kıstas değil ama daha derli toplu ve zevkli bir futbol oynuyor ingiltereye göreAma İtalyanlar zaten kötüydü. Grubunu 90+8 de geçebilmişti. O maçı kıstas almamak gerekir bence. Hatta birçok otorite İsviçrenin İtalyayı elemesinin sürpriz olmayacağını söylüyordu. Yani İtalyanın kötü olmasından dolayı
Tüh elenmiş favorimSan Marino
Ah başkan ah şurda biz olmamız gerekti he kupayi ispanya yada fransadan almak zor olurdu ama inanıyorum İngiltereyi ederdiniz nasıl geldiysek buraya ingilterede bala geldi
Dk. 70 de oyucu değiştirip geriye o kadar yaslanmamamız gerekiyordu iş işten geçti reis ama turnuvada iz bıraktığımızı düşünüyorumAh başkan ah şurda biz olmamız gerekti he kupayi ispanya yada fransadan almak zor olurdu ama inanıyorum İngiltereyi ederdiniz nasıl geldiysek buraya ingilterede bala geldi
Aynen öyle Hollanda bile korktu bizden iy ikinci yarı adamlar adete anladi geriye yaslandığımızıDk. 70 de oyucu değiştirip geriye o kadar yaslanmamamız gerekiyordu iş işten geçti reis ama turnuvada iz bıraktığımızı düşünüyorum
En iyi savunma hücum oynamaktır 🧐Aynen öyle Hollanda bile korktu bizden iy ikinci yarı adamlar adete anladi geriye yaslandığımızı
Abi hepimiz izledik haklısın ilk yarının 15.dqkikasından sonra adamlara öyle korku verdikki adamlar kalemize gelemedi iş işten geçti olan oldu ama her turnuvada bunları konuşmaktan yorulduk her turnuvada türkiyenin bu oyun tarzını eleştirdik ama değişmiyorEn iyi savunma hücum oynamaktır 🧐