Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Euro2024 Hakkında

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,846
2,567
113
Selam arkadaslar euro2024 maclari oynanirken bircok site ozep bonuslar veriyor konuyu acmamdaki amac birbirimize yardimci olalim fikir alisverisi yapip beraber kazanalim bugun oynanicak maclar

Slovenya-danimarka k.g var

Polonya-hollanda k.g var

Kisir gecer diye dusunuyorduk maclar gollu gecmeye basladi varsa tahmini olan paylasalim

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,574
2,178
113
Selam arkadaslar euro2024 maclari oynanirken bircok site ozep bonuslar veriyor konuyu acmamdaki amac birbirimize yardimci olalim fikir alisverisi yapip beraber kazanalim bugun oynanicak maclar

Polonya-hollanda k.g var

Kisir gecer diye dusunuyorduk maclar gollu gecmeye basladi varsa tahmini olan paylasalim
Tamam

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,953
113

Polonya-hollanda k.g var

Danimarka takım 1.5

Polonya maçı Var

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,025
9,962
113
Danimarka maçı korner maçı. Polonya Hollanda 2.5 üst ekstrası 3.5 üst olur

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,846
2,567
113
Valla dost tahmin ben kendimde oynuyom oynadığım şekil söyledim

Dün İtalya maçı genel 9.5 dedik kornere gelmedi birazda şans olucak
Dun kaybettiysen bugun gelir senin sansini kullanalim dun ben italya macini 2-3 gol dedim butun sansimi o macta kullandim o yuzden bugun kendim yapmiycam tahmin 😀

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,429
3,605
113
Danimarka kg var