- 13,456
- 7,989
- 113
Yeni geldim işten ölü gibiyim dost k.b@İmParaThor @Novasky @Redkit1990 su meshur tahminlerinizden bizde yararlanalim hayirli bayramlar bu arada
Yeni geldim işten ölü gibiyim dost k.b@İmParaThor @Novasky @Redkit1990 su meshur tahminlerinizden bizde yararlanalim hayirli bayramlar bu arada
Bayramin mubarek olsun kardesim allah kolaylik versin freebetle kurtardik ta @Novasky nin kupon yatti yaYeni geldim işten ölü gibiyim dost k.b
Sağol kardeşim dün 4k kaybettik bugün 3k için 12 saat çalıştıkBayramin mubarek olsun kardesim allah kolaylik versin freebetle kurtardik ta @Novasky nin kupon yatti ya
Can sagligiBayramin mubarek olsun kardesim allah kolaylik versin freebetle kurtardik ta @Novasky nin kupon yatti ya
İngiltere macina varmi bi dusuncen o mac beni korkutuyorCan sagligi
İspanyaya geliriz onu simdi bosver ingiltere nolurIspanya şampiyon
2.ve 3.5 oyna keyfine bakİspanyaya geliriz onu simdi bosver ingiltere nolur
Sırplar gol bulur benceİspanyaya geliriz onu simdi bosver ingiltere nolur
Showbet bonus aktif degil diyor ise bak anapara ile oynayacaz bugunku maclar kg oldu hep bunada atariz gelirse gelirSırplar gol bulur bence
Kalktimi bonusShowbet bonus aktif degil diyor ise bak anapara ile oynayacaz bugunku maclar kg oldu hep bunada atariz gelirse gelir
Suan aktif degil degisiklik yapip tekrar aktif edicekmisler ara ara baglanin dedilerKalktimi bonus