Direk altınlar alınmışsa tanıdık birisi olması çok olası. Hatta amatör olmasa bu şüpheyi bertaraf etmek için birkaç yeri formaliteden dağıtırdı. Ama kesin denilemez tabi yine de. Bizim binanın yüksek giriş katındaki daireye de hırsız girip hiçbiryeri dağıtmadan direk ziynet eşyaları araklamıştı ve hırsız akrabaları çıkmıştıDostlar ilk defa üzülerek konu açıyorum.
Ben bugün tek başıma evdeydim ve bir süre uyudum daha sonra uyandım kediye mama felan koydum, pc'de yayın açtım akşama kadar yayındaydım.
Daha sonra bizimkiler geldi eve, yatak odasının kapısını açınca yatağın bazası ve cam açık şekilde gördüler, hiçbir yer dağılmamış ve sadece altının olduğu bölüm açılmış ve direkt altınları almışlar.
İfade verdim ve polisler sanırım eğer odamdan çıkıp denk gelseydim öldürülebileceğimi söylediler, yani bizim kapımız özel 4 kilitli çilingir bile açarken uğraşıyor + bizim üstte dedemler oturuyor.
Olay yeri inceleme geldi hiç iz bulamadılar, camdan atlanılan mesafe 2.40 ve kapıdan da kimsenin girmediğini gördük kameralara bakılınca fakat onlar ve biz mantık erdiremiyoruz yani babam ve ben bile altının yerini bilmiyordum, akraba olabilir diyorlar da bu nasıl gündüz vakti herkesin olduğu evde cesaret edip eve giriyor + altını direkt alıp gidebiliyor anlamış değilim.
Not: Eğer hırsız eve girdiyse hırsızı tek gören şait kedimin olması üzücü
Kral bazı hocalar var çözüyor bı işleri ciddi diyorum
Dostum aptal olmak lazım yanlış anlama da ?, şurada üzüntümü paylaşıyorum.o altınları alıp kumarda kaybettiğine adım gibi eminim ama ispatlayamam
her suçlu suç mahaline döner misaliDostum aptal olmak lazım yanlış anlama da ?, şurada üzüntümü paylaşıyorum.
O altınları ben alıp yesem buraya gelip konuyu açmazdım neden gerek duyayım, yani gerçekten yorum yapamıyorum.
HahahahahahaAltınlari alıp kumara yatirdin eve de hırsız girdi süsü verdin dimi
Dost geçmiş olsun umarım bulunur ya cidden Allah kimsenin başına vermesin böyle birşeyDostlar ilk defa üzülerek konu açıyorum.
Ben bugün tek başıma evdeydim ve bir süre uyudum daha sonra uyandım kediye mama felan koydum, pc'de yayın açtım akşama kadar yayındaydım.
Daha sonra bizimkiler geldi eve, yatak odasının kapısını açınca yatağın bazası ve cam açık şekilde gördüler, hiçbir yer dağılmamış ve sadece altının olduğu bölüm açılmış ve direkt altınları almışlar.
İfade verdim ve polisler sanırım eğer odamdan çıkıp denk gelseydim öldürülebileceğimi söylediler, yani bizim kapımız özel 4 kilitli çilingir bile açarken uğraşıyor + bizim üstte dedemler oturuyor.
Olay yeri inceleme geldi hiç iz bulamadılar, camdan atlanılan mesafe 2.40 ve kapıdan da kimsenin girmediğini gördük kameralara bakılınca fakat onlar ve biz mantık erdiremiyoruz yani babam ve ben bile altının yerini bilmiyordum, akraba olabilir diyorlar da bu nasıl gündüz vakti herkesin olduğu evde cesaret edip eve giriyor + altını direkt alıp gidebiliyor anlamış değilim.
Not: Eğer hırsız eve girdiyse hırsızı tek gören şait kedimin olması üzücü
Çok iyi özetlemişsin fakat keşke ben yatırıp kaybetmiş olsaydım dostum inan benim can güvenliğimde yoktu, Allah kurtarmış diyelim.Şu konuyu okuyanların 100 de 90 ı eminim arkadaşın altınları kumarda yediğini düşünüyor. Çünkü kumarbaz bir adamın bunu yapma ihtimali çok yüksek. Canın sağolsun para yerine konur.