Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Evleneceğin Kişiyi Bulduğunu Hissetmek

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,508
1,147
113
bir anda dünyam değişti ruh ikizimi buldum gibi hissediyorum dostlar. adriana lima gelse 31 32 yaşına kadar evlenmeyi hayatıma duygusal olarak birini almayı kesinlikle reddediyordum. 3 hafta önce5 yaşından beri aile gibi büyüdüğümüz hayattaki tek ve en değerli arkadaşımın nişanı vardı orada gördüm ve olay o gece bitti benim için. arkadaşımın kuzeninin kızı oluyor. tüm aile beni 5 6 yaşlarımdan beri tanıyor ve biliyor. şuan karşımdaki insanı tanıdıkça dünyam değişiyor. umarım dünyada bu hissi yaşamayan insan kalmaz herkese iyi geceler diliyorum :)

harunkrtke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
510
260
63
bir anda dünyam değişti ruh ikizimi buldum gibi hissediyorum dostlar. adriana lima gelse 31 32 yaşına kadar evlenmeyi hayatıma duygusal olarak birini almayı kesinlikle reddediyordum. 3 hafta önce5 yaşından beri aile gibi büyüdüğümüz hayattaki tek ve en değerli arkadaşımın nişanı vardı orada gördüm ve olay o gece bitti benim için. arkadaşımın kuzeninin kızı oluyor. tüm aile beni 5 6 yaşlarımdan beri tanıyor ve biliyor. şuan karşımdaki insanı tanıdıkça dünyam değişiyor. umarım dünyada bu hissi yaşamayan insan kalmaz herkese iyi geceler diliyorum :)
oğuz uyan oğuz şu ilk his ne güzeldi bende öyle sanıyordum başkasıyla evlenene kadar :(

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,508
1,147
113
oğuz uyan oğuz şu ilk his ne güzeldi bende öyle sanıyordum başkasıyla evlenene kadar :(
nasip be abi "an" ı yaşamaya özen gösteriyorum evlilikte nihayetinde kağıt üstünde bi birliktelik. bizimde o anlamda atacağımız adımın tek amacı zaten aileleri tatmin etmek için olur ben işin his kısmındayım çünkü kendimi ve eski düşüncelerimi biliyorum :)

harunkrtke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
510
260
63
nasip be abi "an" ı yaşamaya özen gösteriyorum evlilikte nihayetinde kağıt üstünde bi birliktelik. bizimde o anlamda atacağımız adımın tek amacı zaten aileleri tatmin etmek için olur ben işin his kısmındayım çünkü kendimi ve eski düşüncelerimi biliyorum :)
Kardeş siktiret bonus kod mod yokmu kuruduk aq

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Bı an ikiniz birbirinizi buldunuz sandım aynı profilleri gorunce

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,508
1,147
113
inanır mısın bakmıyorum artık bonus falan eskiden sabah uyanınca aklıma gelen şey bonus kovalamak para kazanmaktı. kendimce bazı hedefler gerçekleştirdiğim için sıkıldım zaten ben hayatı patolojik kumar bağımlısı olarak geçmiş bir insanım burdaki en benim diyen kumarbazdan daha fazla hataya sahip bir kumar geçmişim vardır abartısız hayatımı lise yıllarımı s.ktm sorun yok o yüzden bi işim var zaten borcum yok