- 5,221
- 3,686
- 113
Dostlar nisan ayında evleniyorum sizlerle paylaşmak istedim evlendikten sonra bu kumar işini inşallah son veririm 😌
Inşallah.Dostlar nisan ayında evleniyorum sizlerle paylaşmak istedim evlendikten sonra bu kumar işini inşallah son veririm 😌
Teşekkür ederim dostInşallah.
Borç harç falan fistan.
Düğün hayal bize.
Allah mesut etsin
Allah mesut etsin dostum. Umarim sectigin es senin icin en hayirli olandir.Dostlar nisan ayında evleniyorum sizlerle paylaşmak istedim evlendikten sonra bu kumar işini inşallah son veririm 😌
Teşekkür ederim dostAllah mesut etsin dostum. Umarim sectigin es senin icin en hayirli olandir.
Allah sevdqine kavustursun qardasm duqune caqırırsan bi Gupon takarımDostlar nisan ayında evleniyorum sizlerle paylaşmak istedim evlendikten sonra bu kumar işini inşallah son veririm 😌
Herkes davetli kapımız açık teşekkür ederim dostAllah sevdqine kavustursun qardasm duqune caqırırsan bi Gupon takarım
Teşekkür ederimAllah mesut etsin
Teşekkür ederim dost darısı herkesin başına İnşallahAllah mutlu mesut etsin boy boy çocuklarınız olsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun. Allah mutlu mesut eder inşallah.Dostlar nisan ayında evleniyorum sizlerle paylaşmak istedim evlendikten sonra bu kumar işini inşallah son veririm 😌
Teşekkür ederimMutluluklar
Teşekkür ederim dostHayırlı olsun
Amin inşallahHayırlı uğurlu olsun. Allah mutlu mesut eder inşallah.
Sana özel oran gupon hazırlayacaqım😁Herkes davetli kapımız açık teşekkür ederim dost
Takı olarak iddia kuponu takarsınız 😅Sana özel oran gupon hazırlayacaqım😁