Teşekkür ederim dostMutluluklar dilerim..
Teşekkür ederim dostHayırlısı olur inş tebrikler şimdiden
Be alaka be kardeşim 2 tarafta adam olursa neden geçinemesin dost hayatı nedir sacma sapan işler yaş geldiyse evleneceksin imkanlar müsaitseEvlenme kanki dost hayati yaşa ilerde sorun olcak bu devirde evlilik akıl işi degil bende oyle yapiyorum ayni evde kalioz bazen kendi evinde jalior gerek yok evlik tantanisa şapa oturursun . Gerci anlarsin kendine sana ne kadar deselerde vız gelcek sobayi ellemeden sıcak oldunu anlayamazsim bi elle bakalim jxnxhd
Boşver evlenme bizi bırakma kral😂😂😂😂😂Dostlar nisan ayında evleniyorum sizlerle paylaşmak istedim evlendikten sonra bu kumar işini inşallah son veririm 😌
Sana yeni gelinin hikayesini anlatayımBe alaka be kardeşim 2 tarafta adam olursa neden geçinemesin dost hayatı nedir sacma sapan işler yaş geldiyse evleneceksin imkanlar müsaitse
Benim yaş 32 imkanlarda var ama gerek yok kumarbazim alkol icerim ne gerek var coluk cogua karismaya demi bencil olmamak lazim kumar oynayan adam zatrn evlenmesin bladerBe alaka be kardeşim 2 tarafta adam olursa neden geçinemesin dost hayatı nedir sacma sapan işler yaş geldiyse evleneceksin imkanlar müsaitse
Bırakman lazım dost, şimdiden mutlulular dilerim biz şen dullar olarakDostlar nisan ayında evleniyorum sizlerle paylaşmak istedim evlendikten sonra bu kumar işini inşallah son veririm 😌
evlilik iyidirde çocuğa bende karşıyımBenim yaş 32 imkanlarda var ama gerek yok kumarbazim alkol icerim ne gerek var coluk cogua karismaya demi bencil olmamak lazim kumar oynayan adam zatrn evlenmesin blader
Aga guzel tabide derin dusununce sakat kumar var alkol var boyle bir adamla evlenen kadina yazik tmm yakisikli adamim arabam evimde var ama bencil asla olamam hersey para tip degil ilerde yaslanicam tip gecici belki cirkin olucam ama huy kalicidir huylarimdan kurtulur adam gibi adam olursam evlenirim yoksa bencillik asla asla yapmamevlilik iyidirde çocuğa bende karşıyım
Son vermeyeceksen evlenme hayirli olur birakirsin umarimDostlar nisan ayında evleniyorum sizlerle paylaşmak istedim evlendikten sonra bu kumar işini inşallah son veririm 😌
Herkesin kendi hayatı dost ama doğru olan evlenıp sabretmektirBenim yaş 32 imkanlarda var ama gerek yok kumarbazim alkol icerim ne gerek var coluk cogua karismaya demi bencil olmamak lazim kumar oynayan adam zatrn evlenmesin blader
Aga bilmiom ya baskasinin hayatini kirletemem ya duzelirse diye gerek yok bide ah alıp daha çok gunaha girip tepe taklak olamamHerkesin kendi hayatı dost ama doğru olan evlenıp sabretmektir
Bırakılır sadece biz bırakmak istemiyoruz
Suan da kirletiyorsun karşına alıp dedin mi ben evlenmıcem gittiği yere kadar böyle diyeAga bilmiom ya baskasinin hayatini kirletemem ya duzelirse diye gerek yok bide ah alıp daha çok gunaha girip tepe taklak olamam
Evet bilior aga fransiz o takilmaz oyle şeylere türk degil😂 gelenek örf anane yok birbirimizi seviyoruz sadece sonunu düşünmedenSuan da kirletiyorsun karşına alıp dedin mi ben evlenmıcem gittiği yere kadar böyle diye
Oda kabul mü etti kabul ettiyse bence aradığı sen değilsin benim düşüncem yanlış anlama
Kadınlar 22-23 yaşlarından sonra evlenmek için hazır kıta bekliyor çoğu
Evlenmek istemeyenlerde nadir de olsa var ama nereye kadar gidecek o düşünce
Yabancı desene dost ne bizi konuşturuyon bi saattir 😁 kültür farklı onlarda öyle sıkıntılar yok ama yine de bu doğru değil şuan yaş 32 diyorsunEvet bilior aga fransiz o takilmaz oyle şeylere türk degil😂 genel örf anane yok birbirimizi seviyoruz sadece sonunu düşünmeden