- 15,256
- 7,578
- 113
St. Gallen kırmızı kart yerse sasirmam
Bende dedim Mehmet tövbe etti heraldebasel maçında çok fazla kişi kaybetmiştir aynı şekil mjabi maçında 5 gündür falan oynamıyorum slotta iyi kazandım cidden spor kanser nedeni
Buyrun izleyin eminim hiçbiriniz böyle iptal edilen bir gol gormediniz VAR dan göremezsiniz deŞu güzelim kuponu VAR devreye girerek mahvetti 41 de Santis Laguna 2 yi attı ve VAR o gölde hiçbişe olmadığı halde gölü verdikten sonra iptal ettiler Santos Laguna nitwitter sayfasına girdim hakem şikeci falan yazdım onlar da taraftarlar da yolsuzluk iddialarına yeni bir maç diye yazmışlar içim kan ağladı resmen mis gibi gölü yediler işte bu maçta bise vardı acın izleyin Santos Laguna-Guadalajara Chivas gecek maç o gelseydi son maçım Young Boys-St. Gallen iy. 2 üst oynamıştım o kadar emindim ki çünkü geleceğinden şimdi bu kupona yazık olmadı mi hakeme etmedigim küfür kalmadı resmen alt oynamışlar belli
Ekli dosyayı görüntüle 86278
Dakika 41Buyrun izleyin eminim hiçbiriniz böyle iptal edilen bir gol gormediniz VAR dan göremezsiniz de
orti bune Var'a rağmen hakem maçı satıyorKanka izlerimizin bi @Shellac adam çalım atıyor gol iptal oluyor gece Meksika da gündem olmus
Adam çalım atıyor gol iptal ediliyor yok böyle birseyorti bune Var'a rağmen hakem maçı satıyor
göz göre göre bunları yapmaları yanlışAdam çalım atıyor gol iptal ediliyor yok böyle birsey