- 15,256
- 7,578
- 113
Aynen orti napalim sağlık olsunsivas bozdu işi orti
orti yeni kupon paylaşınca yeni konudan açar mısın bundan sonra ilerleyen zamanlarda etkinlikler yapılacak.. Kazandı veya kaybetti olarak ayarlanıyorBi de bunu oynadık bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 83634
Bol şanslar reis bu gelir umarımBi de bunu oynadık bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 83634
Kanka şimdilik bu kalsın ya annemin telini aldım benimkinin şarjı bitti bı dahakine öyle yapım hiç şarjım yok çünküorti yeni kupon paylaşınca yeni konudan açar mısın bundan sonra ilerleyen zamanlarda etkinlikler yapılacak.. Kazandı veya kaybetti olarak ayarlanıyor
Ekli dosyayı görüntüle 83636
Kanka sen taşıyamaz misin onu yeni konuya ilk defa kazandı olacak benim ya belki inan ki benim tel sarjdaKanka şimdilik bu kalsın ya annemin telini aldım benimkinin şarjı bitti bı dahakine öyle yapım hiç şarjım yok çünkü
tamamdır ortiKanka şimdilik bu kalsın ya annemin telini aldım benimkinin şarjı bitti bı dahakine öyle yapım hiç şarjım yok çünkü
ayarlarız orti konya dan gol bekliyoruz başka ne var bekliyoruzKanka sen taşıyamaz misin onu yeni konuya ilk defa kazandı olacak benim ya belki inan ki benim tel sarjda
Sağol kanka zahmet oldu sanatamamdır orti
Aarhus 1 gol kaldı ikisi işte maç başlamadan ilk başta Aarhus kazanır ve 3,5 üst olur demiştim 8.20 oranı vardı biliyor musunayarlarız orti konya dan gol bekliyoruz başka ne var bekliyoruz
ne kadar bastın kaç oran ortiSağol kanka zahmet oldu sana
30ne kadar bastın kaç oran orti
3-1 bir gol atar Konya kolay pes etmezKonyaspor golü kaldi
Atamıyorum resmi ekran görüntüsü beceremedim bunda almaya Kopenhag-Aarhus böyle biter veya Aarhus atıp kazanır ve Osasuna-Mallorca iy. 1,5 üst olursa 15 liraya 307 gelecekKanka bir kuponumvar inanmiyacaksin belki Aarhus kazir ve 3,5 üst olur ile Osasuna-Mallorca iyi. 1,5 üst ekran görüntüsü atarım telefon yanımda değil dur ya siteyi açım diye mi atım sana beyin durdu