- 103,500
- 154,443
- 113
Ter temiz orti sen neler yapıyorsun böyle
Ter temiz orti sen neler yapıyorsun böyle
Kanka dün gece çalıştım dersime bi de farkındaysan ufak miktarlara tutturdumTer temiz orti sen neler yapıyorsun böyle
dersine çok iyi çalışmışsın orti az ve güzel miktarlar gelince kazanırız orti yüksek miktarlar üzer bizi sonra 🙂Kanka dün gece çalıştım dersime bi de farkındaysan ufak miktarlara tutturdum
Sagolasintebrikler evo sevindim senin adına
Beni bilirsin yüksek oynamam asla bana ters bu arada Granada-Athletic Bilbao da 4-0 oldu 3,5 üst olursa 75 te ordan gelecek diyordum ya o geldi 4 üst 1 gol daha olsa 180 gelecekdersine çok iyi çalışmışsın orti az ve güzel miktarlar gelince kazanırız orti yüksek miktarlar üzer bizi sonra 🙂
akıyor akıyorBeni bilirsin yüksek oynamam asla bana ters bu arada Granada-Athletic Bilbao da 4-0 oldu 3,5 üst olursa 75 te ordan gelecek diyordum ya o geldi 4 üst 1 gol daha olsa 180 gelecek
He bi de kavga ek kodundan 100 free spin çıktı nasi çıktı şaşırdım daha onu kullanmadımAha verdi kanka 900 çektim içeride de 2 sitede toplam 190 bakiye var bugün baya kazancliyim
yarın da bakiye içerde var ohh daha ne olsun bee sevindim kazancın bol olsun orti 🙂Aha verdi kanka 900 çektim içeride de 2 sitede toplam 190 bakiye var bugün baya kazancliyim
Sağol kanka yarın senden 2 maç alicam 2 maç ta ben koyucam bi kupon yaparizyarın da bakiye içerde var ohh daha ne olsun bee sevindim kazancın bol olsun orti 🙂
tamamdır orti ortaya güzel bir kupon çıkarırız diye düşünüyorum bakalım 🙂Sağol kanka yarın senden 2 maç alicam 2 maç ta ben koyucam bi kupon yapariz
Ben bu geceden bakarım 2 maç yazarım sana ortitamamdır orti ortaya güzel bir kupon çıkarırız diye düşünüyorum bakalım 🙂
tamamdır orti 🙂Ben bu geceden bakarım 2 maç yazarım sana orti