- 38
- 4
- 8
Şu an çekimi yolladılar 15 dakika da ama 15 dakika öncesine kadar devamlı sohbetten reddedilip durdum iyi bir küfür ettim bağlanınca işe yaradı sanırım ödemeyi yaptılarDolanci bunlar hic bulasmayin basiniz yanar
Şu an çekimi yolladılar 15 dakika da ama 15 dakika öncesine kadar devamlı sohbetten reddedilip durdum iyi bir küfür ettim bağlanınca işe yaradı sanırım ödemeyi yaptılarDolanci bunlar hic bulasmayin basiniz yanar
Güle güle harcaŞu an çekimi yolladılar 15 dakika da ama 15 dakika öncesine kadar devamlı sohbetten reddedilip durdum iyi bir küfür ettim bağlanınca işe yaradı sanırım ödemeyi yaptılar
Tebrikler güle güle harcaArkadaşlar 23 dk da papara ya ödediler.
Çünkü onların verdiği bedava para ile kazanç sagliyorsun. Yani onların cebinden 200 tl çıkıyor senden değil500 yapican 200 tl cekicen geri kalani silenecek ne anladim o isten 500 niye yapiyosun 200 yap cek supheli
Şuan veriyorlar aktif olmuş tekrar destek fazla kalabalık degildeneme bonusu sona erdi diyor saka gibi olay ya
Nasil odediler banada yuk suruyorlar yok mail atin diyeArkadaşlar 23 dk da papara ya ödediler.
Ayni durum bendedeBu site hikaye yav ödeme filan yapmaz bunlar belki de 20 lirayı 500 eden 3 kişi varsa üç kişiden biriyim bakiyem 590 TL çekim veremiyorum hesabınıza tanımlı bonus var çekim veremezsiniz diye uyarı çıkıyor canlı desteğe bağlanıyorum devamli reddediyor uzak durun bu siteden ödeme filan yapmaz bunlar
Buyur dostum senle ayni sorunu paylasiyoruzBu site hikaye yav ödeme filan yapmaz bunlar belki de 20 lirayı 500 eden 3 kişi varsa üç kişiden biriyim bakiyem 590 TL çekim veremiyorum hesabınıza tanımlı bonus var çekim veremezsiniz diye uyarı çıkıyor canlı desteğe bağlanıyorum devamli reddediyor uzak durun bu siteden ödeme filan yapmaz bunlar
yaz bana halledelimBuyur dostum senle ayni sorunu paylasiyoruz
Neyi yazayim sanayaz bana halledelim
kullanıcı adını vs özelden gönderNeyi yazayim sana
Özele ne gerek var Turuvakullanıcı adını vs özelden gönder
isim soyisimÖzele ne gerek var Turuva
Tcde lazimmi 😁isim soyisim
kardeş hallet o zaman kendinTcde lazimmi 😁
Bende yalan olmaz 23 dk da ödediler önce canlıya bağlandım düzenleme yaptı sonra 200 ü çektim geldiNasil odediler banada yuk suruyorlar yok mail atin diye