- 41,592
- 44,953
- 113
Canlı yok laaa
Demekki sıkıntı sitedeymis dostAma bu sorun senden kaynaklanıyor dost o şekilde site patlamış olmuyor 😁
İki katı derken. 100 olana kadar surekli 2 orandan mı oynamak gerekiyor. Yanlış olmasin simdiSite hakkında hiç bir fikrim yok 2 katı çevrim oran ve yatırım sartı yok
Bana biraz ilginç geldi Ekli dosyayı görüntüle 152395
Ya dostum site benim sitemmi ayrıca belirtmişim site hakkında bilgim yok diye ayrıca paranmı kaldı anlamadım adamlar yüklenme olunca kapatmıstr canlıyı dost iyi forumlar dostDemekki sıkıntı sitedeymis dost
Bune knka benim kullanıcının kopyasını yapmıssın la 😀İki katı derken. 100 olana kadar surekli 2 orandan mı oynamak gerekiyor. Yanlış olmasin simdi
Tabi canım yaz hemenDost 20 tl mı senden Alırım Ayıktırayım @Galatasaray571
Yazarım Bak Okadar kopuguzTabi canım yaz hemen
Bise demedik dost kırılma hemen iyi forumlarYa dostum site benim sitemmi ayrıca belirtmişim site hakkında bilgim yok diye ayrıca paranmı kaldı anlamadım adamlar yüklenme olunca kapatmıstr canlıyı dost iyi forumlar dost
Ozaman oran şartını kabul etmiyor yüksek orana 1 TL dene kabul edecek miKanka oynuyorum kullanıcı bakiyesi bundan az diyor ama 20 TL var hesapta oynsymiyor
Biz @erhanbey22 Gibi 22 Cevre yapamıyoruz Nezamandır Moreller Cok bozukTabi canım yaz hemen
Bekle 1 dk dostBilmiyorum kanka anlamadım kullanıcı bakiyesi yetersiz diyor yüksekte küçükte denesem ama 20 TL orda duruyor