İnsafsızca cebinizi düşündüğünüz sürece magdur olmaya devam edersnzBiz Ev sahipleri Hep maduruz
Neden bilader kafanı kullanip çalışıp bı ev sahibi olsaydın biz essek gibi çalıştık ailecek evlerimizi aldık seni neden ucuza oturtayim babamın oglumusun sen git devlete ağla bana değilİnsafsızca cebinizi düşündüğünüz sürece magdur olmaya devam edersnz
LAN bırak gec bu işleri hikaye anlatma it baglasan durmaz yere allahsızca fiyat isdiyorsunuz az bile size aq hic altyapı yapma baba hic hic konusmaya hakkınız yok sende faişce zam yapıyorsan sende hakkedeni buluyorsundurNeden bilader kafanı kullanip çalışıp bı ev sahibi olsaydın biz essek gibi çalıştık ailecek evlerimizi aldık seni neden ucuza oturtayim babamın oglumusun sen git devlete ağla bana değil
Lan mi hayırdır biladerLAN bırak gec bu işleri hikaye anlatma it baglasan durmaz yere allahsızca fiyat isdiyorsunuz az bile size aq hic altyapı yapma baba hic hic konusmaya hakkınız yok sende faişce zam yapıyorsan sende hakkedeni buluyorsundur
Size böyle takıyorlar 6 7 ay 1 sene iyi oluyor mahkemelerde sürünün allahın adeleti şaşmazLan mi hayırdır bilader
Evimi nekadar kiraya vereceğimi sana veya başkasına mi sorucam benim kafamda belirledigim fiyat tarifesi var Ona veririm otururmusun oturmazmisin hiç de umrumda değil boş kalsın bilader senin gibi adama zaten ev vermem merak etme daha fazla bana ağlama git reis ağla hadi canim
Arkadas tahrik ediyor baskan neyse hayırlı gecelerEv sahipleri de memnun değil
Kiracılar da memnun değil
Ama bir birinize karşı saygılı bir şekilde yorumlar yaparsanız sevinirim beyler.
Ona şöyle dost benim bu konuda yazdığım yazılarda tahrik vesaire yok adam hayatını boş boş geçirmiş essek gibi çalışipda ev sahibi olan adamlara öyle hak hukukdan bahsetmesi öyle lanlu lunlu konuşmasınEv sahipleri de memnun değil
Kiracılar da memnun değil
Ama bir birinize karşı saygılı bir şekilde yorumlar yaparsanız sevinirim beyler.
Bana öyle takan yok merak etme benide alintilama boş boş yasamissin burası birinci sınıf orası anladın senSize böyle takıyorlar 6 7 ay 1 sene iyi oluyor mahkemelerde sürünün allahın adeleti şaşmaz
Kirayı geciktirmen birşey ifade etmez ozaman noterden ihtar cekmediyse. Yapma zam falan ağustosta yaparsın çıkaramaz hiç bı şekilde tahliye taahhütnamesi yoksaBeyler güzel bi yerde oturuyorum. Güvenlikli havuzlu filan kiram 6.5. Kirayı 3 4 ay geciktirdiğim olmuştu. Ödedim tüm kirayı. Benim sözleşmem ağustosta bitiyor. Şimdi 6.5 olan kirayı 12 ye çıkarmak istiyor. Ağustosta da yeni zamma bakarız diyor. Normalde direk yok derdim ama daha önce kirayı geciktirdiğim için direk rest çekmeye korkuyorum mahkemeye filan verip çıkartır diye. Ben çıkıp başkası geçse şu an 20 25 den aşağı vermez bu arada
Napsam bilgisi olan var mı bu konularda
Bro konuşma tarzın hoş değil adamı ilk sen tahrik ettinDikkat ette sokmiyim seni o boşluga
AGA ben ona sen faiş zam yapıyorsan diye dedim oda bana ben gaddarım acımam oturur oturmaz kafasıyla gelirse bende halkın sesi olurum agacım ben sen o yok yani benim kafamdaBro konuşma tarzın hoş değil adamı ilk sen tahrik ettin
Ağa bu olayda haksız kimse yok her iki kesimde haklı boşverin tatsızlık yaşamaya değmez haksız olan yok çünküAGA ben ona sen faiş zam yapıyorsan diye dedim oda bana ben gaddarım acımam oturur oturmaz kafasıyla gelirse bende halkın sesi olurum agacım ben sen o yok yani benim kafamda
Haklısın aga Doğru herkesin psikolojisi bozuk Allah yardımcımız olsunAğa bu olayda haksız kimse yok her iki kesimde haklı boşverin tatsızlık yaşamaya değmez haksız olan yok çünkü
Kontrat tarihin bitmeden zam yapamaz ve yapacağı zam oranı %25 ten fazla olamaz. Hakkını arayacaksın dostum. Bu ev sahipleri depremden ders almak yerine imansızlığın kitabını yazdılar zaten. Bu arada tecrübeye dayanarak bir konuda uyarayım şimdi ev sahibi istediği zamı alamazsa seni evden çıkarmak için kızım askerden geldi, oğlum kocaya kaçtı, babannem sünnet oldu ben kendim oturacağım çık diyebilir. Böyle bir bahane öne sürerse kanunen noterde evde kendisinin oturacağını taahhüt etmek zorundadır. Eğer kendim oturacam deyip evi kiraya verirse ve sende bunu ıspatlarsan sana yüklü miktarda tazminat ödeyip evi 3 yıl mühürlenir ve bu süreçte evde oturma hakkı kanunen sana ait olur. Mahkemenin kararı böyle. Hakkını ara kardeşim kolpaçino tayfası ev sahiplerine boynunuzu eğmeyinBeyler güzel bi yerde oturuyorum. Güvenlikli havuzlu filan kiram 6.5. Kirayı 3 4 ay geciktirdiğim olmuştu. Ödedim tüm kirayı. Benim sözleşmem ağustosta bitiyor. Şimdi 6.5 olan kirayı 12 ye çıkarmak istiyor. Ağustosta da yeni zamma bakarız diyor. Normalde direk yok derdim ama daha önce kirayı geciktirdiğim için direk rest çekmeye korkuyorum mahkemeye filan verip çıkartır diye. Ben çıkıp başkası geçse şu an 20 25 den aşağı vermez bu arada
Napsam bilgisi olan var mı bu konularda