- 4,228
- 3,703
- 113
Inşallah atar dostum isterim biraz gülsün dostlar dedimsen bu espriyi yaprıktan sonra atar dost
Inşallah atar dostum isterim biraz gülsün dostlar dedimsen bu espriyi yaprıktan sonra atar dost
Turnuva parasımı buMilleti trolleme bu parayı çekemiyosun günlük sıralama oluyor en babası 1.olursan 2k para veriliyor
EvetTurnuva parasımı bu
illa kaşınıyorlar deseneEkli dosyayı görüntüle 265906
Beyler inanmayın bu arkadaşa spor turnuvası yapılıyor sizi trolluyor verilen para sağ üstte 1000 puanla başlatıyor günlük en cok toplayanlar sıralamaya giriyor.
Yatırım ekran resmini iletsin arkadaş eğer doğru diyorsa
cocuk bu işi yapan bence.illa kaşınıyorlar desene
Ekli dosyayı görüntüle 265906
Beyler inanmayın bu arkadaşa spor turnuvası yapılıyor sizi trolluyor verilen para sağ üstte 1000 puanla başlatıyor günlük en cok toplayanlar sıralamaya giriyor.
Güncel link ne dostum bulamadımEkli dosyayı görüntüle 265906
Yanlış bilmiyorsam site portbet gibi gözüküyor digitain altyapının en sağlam bürosuAdı duyulmamış bir site adı duyulmamış bir üye ve asortik rakamlar gelde buna bir hikaye uydur şimdi
www.portbet278.comGüncel link ne dostum bulamadım
Noldu çeto roll mü aççanGüncel link ne dostum bulamadım
Yatırırız elbet bir gün 🤣🤣www.portbet278.com
güncel yatırımcı olman lazım yoksa tanımlanmıyor ödül her sabah 9gibi başlıyor gece 12 bitiyor
Evet digitain en sağlam bürosu günlük çekim miktarları az ama piyasanın başta gelen bürolarından.Yanlış bilmiyorsam site portbet gibi gözüküyor digitain altyapının en sağlam bürosu
Para olursa elbet açıcam SinooNoldu çeto roll mü aççan
Neden güldün Sino 🤣🤣Para olursa elbet açıcam Sinoo
Kanka takip etmelik iyi de adam sanal parayla oynamış yani hayalini kurduğu ama ulaşsa bile gerçek olmayacak birşeyin peşinde 😅5 0 bitti geçmiş olsun
Bnce sen haklisin adam tuymus 😁cocuk bu işi yapan bence.
eğer doğru diyorsa yatırım ekranını iletsin buraya özür dilerim ama yüzde bir milyon yalan