Bende de yok kardesım canlı bızı mı engellediler acabaCANLI DESTEK VARMI SİZDE++++
Dünden beri canlı yok. Küçük firma belli yatırım yapmayın. Üç haneler çwkemezsinizBende de yok kardesım canlı bızı mı engellediler acaba
Eminim öyledirDeneme bonusu aldığım şartları tamamladığım extrabet de çekim talebi verdim tam 10 dakika sonra engellediler siteden canlıya yazdimda e-posta adresi veriyor ve atıyor canlıdan aman bulaşmayın ödemeyi çekip üstüne 300 koyup 500 TL'lik yatırım yapacaktım kendileri kaybetti neyse uzak durun
Aynen 2 gündür bonusu bekliyorum. Canlı dünden beri yok. Son vurgunu yapıyor siteSite engelliyor canlı destek gözükmüyor beyler site orospu çocuğu çıktı rahatta kalın
Nereden kopyala yapıştır yaptın ekran görüntüsünüEkli dosyayı görüntüle 105585Ekli dosyayı görüntüle 105585extrabet parayı yolladı 20 tl deneme bonusundan teşekkürler extrabet....
Hemen yolladılar, daha önce hiç almamış olan lütfen denesin ödediler benimkiniÖylesine aldım ama 200 yapıp talep verdim izin oldu. Parası kalanların neden kaldı belki desteğe yazarsanız ödeme yaparlar?
Ekli dosyayı görüntüle 106770
Bonusu kaç dakikada gönderdi kankaEkli dosyayı görüntüle 105585Ekli dosyayı görüntüle 105585extrabet parayı yolladı 20 tl deneme bonusundan teşekkürler extrabet....
ne ödemesi dostum bonus kazancim 80tl silip açılmamak üzere hesabınız kapatılmıştır dediÖylesine aldım ama 200 yapıp talep verdim izin oldu. Parası kalanların neden kaldı belki desteğe yazarsanız ödeme yaparlar?
Ekli dosyayı görüntüle 106770