- 7,994
- 3,627
- 113
Wattsapta en az 500 temsilcisi olup hepsinin de üye ol deneme bonusu verecegim diyen bu site
Hacı bonus lac dkda eklendjSpinden 120 ile çıktım otomatikte kalmıştı onaya basınca yetişemeden 10 liralık bastı 220 etti direkt 200 çekim verdim heyecana gerek yok
Edit: ödedi.
hemen ekleniyo kankaHacı bonus lac dkda eklendj
Bilgi yanlış ise gelmezSMS doğrulama SMS i niçin gelmez fikri olanlar yazabilirmi
Aksine düşünüyorum parayı öder ama taksitle her gün bir miktar . Ödemen tamamlanınca hesabını kapatırKötü tabi reis aman diyim yatırım gibi hatalar yapma sağı solu belli olmayan bir site ödeme konusunda çok güvensiz şansın güler falan alamazsın parayı
Parayı öder ama hesabı kapatır öyle garip bir site . 70 bin TL kazandım slotta gergin 500 lira harçlık verir gibi ödeme yaptılar . Paranın tamamını çekince hesabı kapattılaryok kanka o açıdan demedim site hakkında bir şey mi biliyorsun kötümü diye ne alaka dedim
Espiri güzel ama 😌Okadar çok boş konuşmuşsun ki harbiden görende sancak 35. 40 yaşında işine bak
Hemen üye ol 250 Pragmatic FreeSpin veya 250 FreeBet KazanBu bonusu nasil alıyoruz
Bonus talep vs var mıHemen üye ol 250 Pragmatic FreeSpin veya 250 FreeBet Kazan
Yatirim ve cevrim sarti yok, 500 TL cekim imkani!
O linktten üye olunca altta soruyor zaten hangi bonusu istiyorsun diye mutlaka seç onu freebet veya freespinBonus talep vs var mı
Hangi oyun acabaO linktten üye olunca altta soruyor zaten hangi bonusu istiyorsun diye mutlaka seç onu freebet veya freespin
Yarı yaşın kadar oğlum var hadi canım ötede oyna35 e bişey kalmadı 1 2 sene gibi bişey var foruma üye olmak için yaşın tutuyor mu senin
Reis bi 25binlik benimde öyle maceram oldu her gece 500tl çektimParayı öder ama hesabı kapatır öyle garip bir site . 70 bin TL kazandım slotta gergin 500 lira harçlık verir gibi ödeme yaptılar . Paranın tamamını çekince hesabı kapattılar