Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Extrabet 250 Freespin Veya 250 TL Freebet

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
Extrabet’e hoşgeldiniz,

✅ Deneme bonusundan faydalanabilmeniz için kayıt işlemi sırasında bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurmanız ve “Deneme Bonusu Seç” seçeneğine tıklayarak ilk üyeliklere özel tanımlanan Freebet veya Freespinlerimizden birini seçmeniz yeterli olacaktır. Bonusunuz üyelik işlemi sonrasında otomatik bir şekilde hesabınıza aktarılacaktır.

✅ Kayıt olurken bonus seçmeden devam etmeniz durumunda bu promosyondan yararlanamazsınız. https://prnt.sc/NGgyh6dnZ8le

✅ Çevrim şartsız '' 250 TL Freebet veya 250 Freespin ilk üyelik bonusu '' promosyonundan her üye sadece 1 kez faydalanabilir.
9C2ACD63-E0CD-4849-907D-F2171921F6A4.png

Deneme Bonusu Giriş Link

Beeinvaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,186
545
113
zeus vs hades 1200 tl ödedi çekim verdim umarım gelir lan çok mutlu oldum bi anda 4 tane zeus indirdi

Beeinvaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,186
545
113

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,290
293
83
Extrabet sağlamdır senelerin sitesi Melo ve Quaresma sürekli reklamını yapıyor

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,461
2,594
113
Tebrikler

Kadir0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
163
43
Durduruldu deniliyor deneme bonusu yol boşuna üyelik yapmayın

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,290
293
83
Sen bu sitenin gerçekten sağlam olduğunu dusunuyosan kendini bitirmeden bırak bu işi
Benim oyma bir site değil hangi site yüzde yüz sağlam sponsor siteden 5 k kaldı sonuç 0 kaldiki mesele extrabet filan değil ama kimsede bı siteye yüzde yüz sağlam yada dolandırıcı demesin çünkü herşey onlara bağlı bukadar basit

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,282
6,479
113
Bu arada 23 k ya kadar sorunsuz çektim no bonus yaptılar yatırımı kestim kimseyede önermedim ama çekim de yaptim
Dediğin gibi bütün illegallerde dolandırıcılık var ama extrabette ayrı bir dolandırıcılık var oynamaya devam ediyorsan uzaklasmani tavsiye ederim bol kazançlar