- 11,826
- 9,266
- 113
Elbette üstadım tanırım seni@ezenginer bol şanslar dost umarım başarırsın, futbol tahminlerim iyidir ben de maç verebilir miyim
Elbette üstadım tanırım seni@ezenginer bol şanslar dost umarım başarırsın, futbol tahminlerim iyidir ben de maç verebilir miyim
2 li 3 lu kombine beklerim senden@ezenginer bol şanslar dost umarım başarırsın, futbol tahminlerim iyidir ben de maç verebilir miyim
ikili kombine olur yazayım.2 li 3 lu kombine beklerim senden
Hacim atamaz bence atarasa bı ara senle iddalasmistik hatırlarsan esitleriz durumu
Tmm üstadikili kombine olur yazayım.
500 basıyorum inanıyorsan
Bas hocam500 basıyorum inanıyorsan
Numberg yok üstad olmasa başlayınca canlıdan alalim
Son maçı almadım dost bide zagiris 2.5 açık değil 3.5 aldım takip sendeDost bunada bak istersen aklıba yatan varsa unisc maçı düşündüm ama handiler kapalı 30 üstü atacağı maç olduğu içindir yüksek ihtimal @ezenginer
BakalımHacim atamaz bence atarasa bı ara senle iddalasmistik hatırlarsan esitleriz durumu
Hadi yaaaaaa 1-1 iyi olmuş en azından ev favori umarım olmazperslerde gol var ne yazık ki 1.1 son 30 dk gol çıkmamalı
Tamamdır dost umarım yeşillenirSon maçı almadım dost bide zagiris 2.5 açık değil 3.5 aldım takip sendeEkli dosyayı görüntüle 414437
Gönül koyma ben sanmıyorum atacağınıBakalım
90+6 olsada o gol geldi dost tebriklerGuvenemedim gönlün de kalmasın 250 attım kupon takibi sendeEkli dosyayı görüntüle 414423