- 42,718
- 12,609
- 113
Won cek @ezenginer
Ilkı geldı AllahtanGitti 472 tl tek gole
Valla ben bırak atmayı yşycek diye korktum allahtan yemedi yoksa gelecek olan kuponda gidiyorduDiper kuponum var o önemli
Eyvallah kardeş tek maça bugün 3 oldu yattığım iyiki bu geldiOlsun 20liraya 350 cok iyi para tbrkler
bunada şukurEyvallah kardeş tek maça bugün 3 oldu yattığım iyiki bu geldi
Gece baya maç var kupon parası cıktı işte. Şansın daim olsun sen iyi maçlar buluyorsun dun gece gördüm. Kupon paylasmıyısun pek ama şansını gördüm dünEyvallah kardeş tek maça bugün 3 oldu yattığım iyiki bu geldi
👍Gece kuponu yapıcam gelirse rol yapalım 2 kişiye 25 çekilişle
Geldi paylaştığım kupon diperi yattı ona üzüldükBirkerede kazanalım
Gece kuponu yapilacak, kupon tutarsa ustune rolling, rolling de kazanirsa 2 kisiye 25 mi yanlis mi anladımGece kuponu yapıcam gelirse rol yapalım 2 kişiye 25 çekilişle
Uzun ısGece kuponu yapilacak, kupon tutarsa ustune rolling, rolling de kazanirsa 2 kisiye 25 mi yanlis mi anladım
Yap bakalım sende şans var olur o işGeldi paylaştığım kupon diperi yattı ona üzüldük
Bizde diyoduk ki akın gelse de yırtık dondan fırlar gibi ona şans parasi atilsa, sabaha kadar rolling yapsa da ses tellerimiz hasar görünceye kadar desteklesek. Icimizi okumuşsun be kral, seninleyiz!Bana şans parası verin tüm kazandığımızı dağıtalım roll yapıp destek olacaksanız ama sabaha kadar
Ahahahahahahahah kardeşim ironi yaptın sanırım. Ciddiydim ama benBizde diyoduk ki akın gelse de yırtık dondan fırlar gibi ona şans parasi atilsa, sabaha kadar rolling yapsa da ses tellerimiz hasar görünceye kadar desteklesek. Icimizi okumuşsun be kral, seninleyiz!
Peki neden seni seçmeli insanlar? Seni özel kılan rolling skillerinden bahsetsene birazAhahahahahahahah kardeşim ironi yaptın sanırım. Ciddiydim ama ben