- 59,523
- 26,809
- 113
Aldığı paranın hakkını vermiyo maaşından kesinti yapacaz onun eli yavaşBu muhasebeciyi işten kov cok yavaş @savaskurt
Aldığı paranın hakkını vermiyo maaşından kesinti yapacaz onun eli yavaşBu muhasebeciyi işten kov cok yavaş @savaskurt
☺☺☺Aldığı paranın hakkını vermiyo maaşından kesinti yapacaz onun eli yavaş
Bu ay ki siqortasını da yatırmayakAldığı paranın hakkını vermiyo maaşından kesinti yapacaz onun eli yavaş
Özele bakarmisin doatAldığı paranın hakkını vermiyo maaşından kesinti yapacaz onun eli yavaş
Sende dostBana gelınce basladım dagıtıma daha gelmedı
Bayılmıstır yoksa bakarÖzele bakarmisin doat
Kesene bereeket kazancın daim ola uzun aradan,snra iyi olduBeyler önemli olan para kazanmak belki ama sohbet ve güzel enerji icin teşekkür ediyorum karınca kararınca ödemelere gönderilecek herkese iyi geceler
Kesene bereket dost gece senin geçen demistim şansın daim olsunBeyler önemli olan para kazanmak belki ama sohbet ve güzel enerji icin teşekkür ediyorum karınca kararınca ödemelere gönderilecek herkese iyi geceler
TamamdırSende dost
G.SKeser sapı cevizden ypılmıs hazır
Geldi kankaGeldi mi kupon
Kazancın daim olsun reis KONU KİLİT. 🔐Beyler önemli olan para kazanmak belki ama sohbet ve güzel enerji icin teşekkür ediyorum karınca kararınca ödemelere gönderilecek herkese iyi geceler