- 6,580
- 4,884
- 113
Hepsinden girer inşallah50 el 8 den 50 el 12 den 50 el 16 dan devammmmm
Hepsinden girer inşallah50 el 8 den 50 el 12 den 50 el 16 dan devammmmm
Bende oynadım hacksaw 30 bin kasalarla girdim onun 8-10 betten yakaladığı ben 20 den 40 a kadar bir çok kez yakaladım 30 binle girip 15 bin le çıktım hikaye yani vermedi mi duman ederEniste bu dedeyi kim icat etti
Ben ayni taktigi extreme rulette yapiyom cogu sayiya basiyom yüksek x gelirse genelde yakaliyom ayrica kirmizi siyahta bir seri olunca pat kasanin 3 te birini basiyom o şekil kasa erimeden yüksek x yakalamaya calisiyom işe yariyor ama çikmayi bilmiyorum işte verdikce daha cok istiyom oyle olunca patliyozbu oyunda kasa sağlam olacak bu 1 bide illaki spacemen oyunu hazırda olacak net gördüğün yere gireceksin kasa erimez
bol şanslar dost50 el 8 den 50 el 12 den 50 el 16 dan devammmmm
az versin hacım 4 betten zatenAz vermiş olsn
Dün dedeye girdim en son 112.5 ta kalmış bet dost deniyoruz bizde risk alıyoruz bakalım şans bu bakarsın bize de gülerYok enişte boyle ugrasinca oyunlar veriyor bizim gibi kasa 2k 2klik satin alinca bir sey olmuyor
fazla zarar vermemiş yine ortaaz versin hacım 4 betten zaten
ADAMSIN KANKAtebrıkler raporlandınız.
işte orda kaybedersin hedefin olacak ağır ağır oynayacaksın belki bu rol 3 saate bietecek belki de yarına ama 20 k 100 k olacak eminimBen ayni taktigi extreme rulette yapiyom cogu sayiya basiyom yüksek x gelirse genelde yakaliyom ayrica kirmizi siyahta bir seri olunca pat kasanin 3 te birini basiyom o şekil kasa erimeden yüksek x yakalamaya calisiyom işe yariyor ama çikmayi bilmiyorum işte verdikce daha cok istiyom oyle olunca patliyoz
Sanada onerırım dost S:ADADAMSIN KANKA
Umarim olurişte orda kaybedersin hedefin olacak ağır ağır oynayacaksın belki bu rol 3 saate bietecek belki de yarına ama 20 k 100 k olacak eminim
İnanç varsa herşey olurişte orda kaybedersin hedefin olacak ağır ağır oynayacaksın belki bu rol 3 saate bietecek belki de yarına ama 20 k 100 k olacak eminim
Bizde o para olsa su an 1 k 1 k atardik kesin eniste direk tek de atabilirdi emin degilimaz versin hacım 4 betten zaten
Bol şanslar 🙏Chaos Crew Zamanı
3 gündür oyuna uğramıyorum çok verdi diye zamanı gelmiştir umarım hedefe ulaşılması durumunda yüklü dağıtım olacaktır.
RASGELEEEEE
Zor gibi yav biz izlemeye gelmisiz maxwinleriDün dedeye girdim en son 112.5 ta kalmış bet dost deniyoruz bizde risk alıyoruz bakalım şans bu bakarsın bize de güler
Bol şanslar50 el 8 den 50 el 12 den 50 el 16 dan devammmmm
teşekkürlerBol şanslar 🙏
ben büyük kazanç izletecem bu rolde merak etme suatımZor gibi yav biz izlemeye gelmisiz maxwinleri
Hadi bakalimben büyük kazanç izletecem bu rolde merak etme suatım