- 14,541
- 3,600
- 113
Discord üzerinden yapılıyor dostum oda kuruyorsunnurullah hem işteyim hemde nasıl yapılır o zimbırtı bilmiyorum
Discord üzerinden yapılıyor dostum oda kuruyorsunnurullah hem işteyim hemde nasıl yapılır o zimbırtı bilmiyorum
Sen bir space falan yap bence moral duzeltirsin belki ordsn
CipsimBaba fazla inat zarar a uğratır çıldırmadan kapat
öyle yapacam 34 e düştü kasaSen bir space falan yap bence moral duzeltirsin belki ordsn
Hâlâ kardasin dost hiç düşmeöyle yapacam 34 e düştü kasa
Hahahahahaha akşamda bana girer desene bende deniyeceğimSenin dalgana 500 lira verdik bi kere 501 olmadi surekli oyuna girdi girdi girdi yazdin bize girdi en sonunda
La yok molaya cikdim bi sigara icmeye foruma bakayim dedim bu konuyu gordum 3 5 dk arayla yok 4den girdi 8den girdi 16dan girdi falan 500 attim valla 5 dk surmedi bana girdiHahahahahaha akşamda bana girer desene bende deniyeceğim
AhahhLa yok molaya cikdim bi sigara icmeye foruma bakayim dedim bu konuyu gordum 3 5 dk arayla yok 4den girdi 8den girdi 16dan girdi falan 500 attim valla 5 dk surmedi bana girdi
Abi yüksek kasaya vurur böyle şeyler zaten biz garipler 20 turda para bitiyor zatenLa yok molaya cikdim bi sigara icmeye foruma bakayim dedim bu konuyu gordum 3 5 dk arayla yok 4den girdi 8den girdi 16dan girdi falan 500 attim valla 5 dk surmedi bana girdi
sıkıntı yok 42 den 32 ye düştük devamHâlâ kardasin dost hiç düşme
Sans iste dost heves ettik bugun bedavaya calisdik 😀Abi yüksek kasaya vurur böyle şeyler zaten biz garipler 20 turda para bitiyor zaten
HahahaSans iste dost heves ettik bugun bedavaya calisdik 😀