- 12,986
- 5,089
- 113
Bol şanslarChaos Crew Zamanı
3 gündür oyuna uğramıyorum çok verdi diye zamanı gelmiştir umarım hedefe ulaşılması durumunda yüklü dağıtım olacaktır.
RASGELEEEEE
Bol şanslarChaos Crew Zamanı
3 gündür oyuna uğramıyorum çok verdi diye zamanı gelmiştir umarım hedefe ulaşılması durumunda yüklü dağıtım olacaktır.
RASGELEEEEE
İnanmayanlar kalabalık yapmasınbu oyunda devam et diyenler beğensin bana kimler inanıyor görmek istiyorum 19.00 a kadar beğenileri bekliyorum
eyvallah kardeşimBol şanslar
bol şanslar dost şans yanında olsunbu oyunda devam et diyenler beğensin bana kimler inanıyor görmek istiyorum 19.00 a kadar beğenileri bekliyorum
Inanıyoruz ezenginer başkan konya şampiyonbu oyunda devam et diyenler beğensin bana kimler inanıyor görmek istiyorum 19.00 a kadar beğenileri bekliyorum
aynen öyleeeeeİnanmayanlar kalabalık yapmasın
abicim dalga mı geçiyonInanıyoruz ezenginer başkan konya şampiyon
eyvallah dostumSabırla oynayınca verecegıne çok inanmış dost umarım hedefe ulaşır
labicim dalga mı geçiyon
bazen tadı kaçıyor savaşcım konya ile alaka göremedim kusura bakma gerginim biraz 20 k attıkl
Sizede 2 şaka yapmaya gelmiyo amaaan
Bol şanslar dostbu oyunda devam et diyenler beğensin bana kimler inanıyor görmek istiyorum 19.00 a kadar beğenileri bekliyorum
Hangi oyunun sana kazandirdigina inanıyorsan onu oyna dostum millete bakma para senin şans seninbu oyunda devam et diyenler beğensin bana kimler inanıyor görmek istiyorum 19.00 a kadar beğenileri bekliyorum
eyvallah dostHangi oyunun sana kazandirdigina inanıyorsan onu oyna dostum millete bakma para senin şans senin
gelmeme şansı yok ömer baba ben zaten şow için burda paylaşım yapmıyorum oyuna ve sağlayıcıya güveniyorum sizde sabırla oynarsanız kazanırsınız o yüzden açtım bu rolüBol şanslar kuponun tutarsa ozaman yığılır herkes genelde kuponun tutmasını bekliyor çoğu
Peki cnmbazen tadı kaçıyor savaşcım konya ile alaka göremedim kusura bakma gerginim biraz 20 k attık