- 10,744
- 3,415
- 113
Durum nedir acaba
Zaten inancı olmayanda beğendi dost 19 a kadar dediyse zaten ödemeyi almış adam dostlarımızda yalnız bırakmamış bizde atardık dümenden bi beğeniiftar kalabalıgı takip edemedik suan müsteri yok anca okuyoruz konuya yeni hakim olduk .d
Bosver slotu eniste oradan ayarla bir 5k extreme rulete girelimOlum kendın oynadım 2 saat bu oyunu 30k bakıyeyle 15k para yedi aynı oyun girdim bende yüksek betlere şans denk gelmesi mesele
Geçen bakıye biraz yükseldi tam verirken masayı durdurdular ligytinge gireyim dedim paket etti hep xlerin yanına düştü elbet bır gün alırız dostBosver slotu eniste oradan ayarla bir 5k extreme rulete girelim
Çok iyi vermiş bir kasa oldu mu bende deniyecem bu oyunuiyi seyirler oyundan çık diyenlere inat
Replay Manager | Hacksaw Gaming
replay.hacksawgaming.com
Kanka oyunla ilgili değil hacksaw direk guzel sağlayıcı tum oyunlari iyiÇok iyi vermiş bir kasa oldu mu bende deniyecem bu oyunu
Sorma yav gecen 29 un etrafinda 5 sayi kapatmisim 29 a basmamisim 700x atti kacti bu şekil çok var ama kasa bir sekil yukseliyor ben girince sonrasinda devam edip sifirliyomGeçen bakıye biraz yükseldi tam verirken masayı durdurdular ligytinge gireyim dedim paket etti hep xlerin yanına düştü elbet bır gün alırız dost
Alışmışız pramacik playa bizi soyup soğana çeviriyorKanka oyunla ilgili değil hacksaw direk guzel sağlayıcı tum oyunlari iyi
ben 3000 x aldım 1 ay önce 12 tl bete bu read door ruletteSorma yav gecen 29 un etrafinda 5 sayi kapatmisim 29 a basmamisim 700x atti kacti bu şekil çok var ama kasa bir sekil yukseliyor ben girince sonrasinda devam edip sifirliyom
Vurdu yeğenim mekan kapatacaz geceVurdu mu acaba
Kitlesi çok aslında aynı mantiğı ama o kadar cok kisi oynuyoki sıra sana gelene kadar ohooAlışmışız pramacik playa bizi soyup soğana çeviriyor
Ben 31 numaradan yaklaşık 250 bin kaçırdım geçen sene bu zamanlar 400x yaktı 60 ftn vardı üstünde para parayı öyle çekiyo zaten şimdi 30-40 bin bakiyeye çıkıp girince oyuna 500-600 lük pulla 200x soksan yeter adama biz daha eldeki 100ü 1000 yapcaz onu 5yaocsz da yürücez onla uğraşıyoruzSorma yav gecen 29 un etrafinda 5 sayi kapatmisim 29 a basmamisim 700x atti kacti bu şekil çok var ama kasa bir sekil yukseliyor ben girince sonrasinda devam edip sifirliyom
Helal dostben 3000 x aldım 1 ay önce 12 tl bete bu read door rulette
Hepsi aynı be birader adamın şansı o 700-800 el bonus atmıyor bu hcksaw vermeyince 2 hafta denemek için sadece hacksaw oynadım para da vardı o zamanlar biraz en baba 3000x aldım oda satın almayla 3 beteAlışmışız pramacik playa bizi soyup soğana çeviriyor
Aynen oyle enişte kasa şartBen 31 numaradan yaklaşık 250 bin kaçırdım geçen sene bu zamanlar 400x yaktı 60 ftn vardı üstünde para parayı öyle çekiyo zaten şimdi 30-40 bin bakiyeye çıkıp girince oyuna 500-600 lük pulla 200x soksan yeter adama biz daha eldeki 100ü 1000 yapcaz onu 5yaocsz da yürücez onla uğraşıyoruz
Helal dost o zaman söyleseydın parçalardık seniben 3000 x aldım 1 ay önce 12 tl bete bu read door rulette