- 11,826
- 9,266
- 113
2.16 betten giren 786 verdi gönderdi
Buda güzel kankaReplay Manager | Hacksaw Gaming
replay.hacksawgaming.com
Tüh2.16 betten giren 786 verdi gönderdi
oyunun açık oldugu bölümler kanka şim daha atmaz 500 el o yüzden beti 4 e çektimKanka bune dakka başı sana özel mı bonusa girmesi
Kasa kaç şuan kankioyunun açık oldugu bölümler kanka şim daha atmaz 500 el o yüzden beti 4 e çektim
Şansın bol olsunoyunun açık oldugu bölümler kanka şim daha atmaz 500 el o yüzden beti 4 e çektim
26.400Kasa kaç şuan kanki
Bol şans reis. Canlı izlesek keşke 😀Chaos Crew Zamanı
3 gündür oyuna uğramıyorum çok verdi diye zamanı gelmiştir umarım hedefe ulaşılması durumunda yüklü dağıtım olacaktır.
RASGELEEEEE
Biraz şans yanımızda olsa 50 yi zorladık varya26.400
hiç anlamam hacıDiscoyrt olsa aslında ordan izlenir canlı
44 tl verdi4 betten giri
nurullah hem işteyim hemde nasıl yapılır o zimbırtı bilmiyorumBol şans reis. Canlı izlesek keşke 😀
oyunun açık oldugu bölümler kanka şim daha atmaz 500 el o yüzden beti 4 e çektim
Ufak bete kotu vermesi iyi44 tl verdi
Dost 40 bin TL Felan yaparsan 20 çek ana paran cebinde kalsın yinede sen bilirsinhiç anlamam hacı
yok hacım 100 olmadan çıkmam geceye kadar sürsede emin şekilde devamDost 40 bin TL Felan yaparsan 20 çek ana paran cebinde kalsın yinede sen bilirsin
İnş o kadar sürmez bir 16 dan *5 bin alırsınyok hacım 100 olmadan çıkmam geceye kadar sürsede emin şekilde devam
95 te mi kurtarmaz bak içime doğdu 95 olcaksjnyok hacım 100 olmadan çıkmam geceye kadar sürsede emin şekilde devam