- 914
- 269
- 63
tutar kardesim rahat ol mac sonu görüsürüz tebrik icinTutarsa 15 k yı geçik para veriyor 1 k sı senin
tutar kardesim rahat ol mac sonu görüsürüz tebrik icinTutarsa 15 k yı geçik para veriyor 1 k sı senin
Ulan kasa masa atın diye yazmışsın aptal adam uslubuna dikkat et .Terbiyesizlik yapmanın lüzumu yok.
Zaten amacın belli burda lüllük lüllük maçlar veriyorsun Bi kaç tane sazan atlar da oynar kazanır belki beni de görür diye düşünüyorsun ama yemezler maç hakkında hiç Bi yorumun yok hiç Bi düşüncen yok eyüpspor maçı kesin 0.5 alt vs top yuvarlak olum alim misin sen nerden biliyon gol cıkmayacagını davar milleti yanlış yönlendirip durma paran yoksa kumar oynamatutar kardesim rahat ol mac sonu görüsürüz tebrik icin
dostum orda bir kaza oldu inanki.ikinci yari basladik 3 dk icinde 2 gol geldi.sonra yine kilit oldu mac.Aslinda golsuz bitmeye cok yakin duruyodu.3 dk icinde oldu hersey bir andaEyüpspor-Tuzlaspor maçında da efsane bir tahminin vardı, onu da unutmadık hocam.
yahu tahminine laf eden yok, sadece kesin olacak, kazanacaksın demen yanlış. yoksa top yuvarlak 85 dk gol olmayıp son 5 dk 4 gol olan maç biliyorum. Üslup çok önemli sadecedostum orda bir kaza oldu inanki.ikinci yari basladik 3 dk icinde 2 gol geldi.sonra yine kilit oldu mac.Aslinda golsuz bitmeye cok yakin duruyodu.3 dk icinde oldu hersey bir anda
senin 1k na muhtac degilim.ben sana tebrik icin gorusuruz dedim.Laga luga yapma bana burdaZaten amacın belli burda lüllük lüllük maçlar veriyorsun Bi kaç tane sazan atlar da oynar kazanır belki beni de görür diye düşünüyorsun ama yemezler maç hakkında hiç Bi yorumun yok hiç Bi düşüncen yok eyüpspor maçı kesin 0.5 alt vs top yuvarlak olum alim misin sen nerden biliyon gol cıkmayacagını davar milleti yanlış yönlendirip durma paran yoksa kumar oynama
Lan yürü 1 k yı duyunca elin ayağın titremediyse bişey bilmiyorumsenin 1k na muhtac degilim.ben sana tebrik icin gorusuruz dedim.Laga luga yapma bana burda
Sen şizofren misin olum 😁bu isi akil mantığıyla oynayan adam zaten baskasının söylemiyle kasa basılmayacagını bilir.
La madem öyle insanları mı deniyorsun basan keriz olur mu diyebu isi akil mantığıyla oynayan adam zaten baskasının söylemiyle kasa basılmayacagını bilir.
len bi uza ne elim ayagim titricekLan yürü 1 k yı duyunca elin ayağın titremediyse bişey bilmiyorum
bu isi akil mantığıyla oynayan adam zaten baskasının söylemiyle kasa basılmayacagını bilir.
buda bi fantazi🤣🤣Canlıdan 250.5 üst alın bana dua edin bu maç min 250 sayı çıkar son periyot en en az 90 sayı var ve berabere bitip uzar uzatmada 5 dakikada min 43 sayı olur rahatta kalın