Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fargobet - 20₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,890
661
113
ya arkadaş fargo bet nedir dodge bet falan da açılsın bari..vaktinizi boşuna harcamayın siteyi boş bulmuşlar adını değiştirmişler meslek liseliler bilgisayar dersinde..

Cuneyt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
174
35
28
Kapatın şu konuyu milletin kafasını bulandirmayin bunlarda prim yaptirmayin

Tornavida

Üye
Yeni Üye
24
17
3
Bazukacının yalan söyleyeceğine inanmam. Çektiyse çekmiştir adam 100₺ için yalan mı konuşacak. Zaten bazukacıyı tanısan bu şekilde itham etmezsiniz.
Başkan sen beni eleştireceğine ağzını bozan bazukacıya laf söyle.o kimki bana sibop diyo.adam kayıracağına adaletli ol biraz.
O bebe haftasonu da matbet freebette ortalığı karıştırdı.

Tornavida

Üye
Yeni Üye
24
17
3
saygıdeğer modum düşüncelerin için teşekkür ederim.adamlara bakiyemizi yansıtan ekran resmi attık.ne yani zaten kafam bozuk sabahtan beri kendi paramla 950 tl kaybetmişim adam gelmiş daha 100 tl için sorguya çekiyor bizi işbirlikçisi de beğeni atıyor.:D ben site güvenilir falan demedim demem de 100 tl çektim sadece isteyen inanır isteyen inanmaz.bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir.
Ben çektiklerimin fotosunu atayım sana.bi de telefondan çektim ha senin gibi pc den denetleme yapmadım.

Ekli dosyalar

gorkemmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
348
97
28
Normalde olsa yapamayız 20 yi 500 yaptım, umutsuzca 100 vermelerini bekleyeceğim

oktaysx

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
63
16
8
Biz kimseye kendimizi inandırmak zorunda değiliz ben sabaha karşı çekim aldım. 100tl tam yattı. İnternet bankacılığım yoktur telefon ile ziraat aradım 100tl bakiye dedi. İşine gelmeyen oynamaz. İşine gelen girip oynar kimseye yalan borcumuz yok. Ben 3 defa deneme bonusu aldım siteden. Neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Bol şans bundan sonra çekim aldıkça demeyiz sizde siteye üye olmasıniz boş mevzu yapamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...