- 1,890
- 661
- 113
ya arkadaş fargo bet nedir dodge bet falan da açılsın bari..vaktinizi boşuna harcamayın siteyi boş bulmuşlar adını değiştirmişler meslek liseliler bilgisayar dersinde..
Başkan sen beni eleştireceğine ağzını bozan bazukacıya laf söyle.o kimki bana sibop diyo.adam kayıracağına adaletli ol biraz.Bazukacının yalan söyleyeceğine inanmam. Çektiyse çekmiştir adam 100₺ için yalan mı konuşacak. Zaten bazukacıyı tanısan bu şekilde itham etmezsiniz.
Ben çektiklerimin fotosunu atayım sana.bi de telefondan çektim ha senin gibi pc den denetleme yapmadım.saygıdeğer modum düşüncelerin için teşekkür ederim.adamlara bakiyemizi yansıtan ekran resmi attık.ne yani zaten kafam bozuk sabahtan beri kendi paramla 950 tl kaybetmişim adam gelmiş daha 100 tl için sorguya çekiyor bizi işbirlikçisi de beğeni atıyor. ben site güvenilir falan demedim demem de 100 tl çektim sadece isteyen inanır isteyen inanmaz.bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir.
Gardaşım o bebeye kıl oldum zaten.bırak zırvalasın dursunYA ARKADAŞLAR BU FORUMDA. YAŞCA BÜYÜK ABILERIMIZ VAR. KÜFÜR ETMEYIN HAKARET ETMEYIN EVLI BARKLI INSANLAR VAR. EVET ÖYLE ZAMAN LAR OLUYORKI ARGO KONUSUYORUZ COGUMUZ LÜTFEN SITENIN ELITLIGINI DUSUNELIM BIRAZ
Tabi paşam , çay da söyleyeyim mi ?BONUS BİTMİŞTİR KONUYU KAPATIN