- 308
- 33
- 28
boş yapıyor😂sen erhan agaya laf mı ettin az önce ..? :/
boş yapıyor😂sen erhan agaya laf mı ettin az önce ..? :/
kimkime attırıyorAtıcaz atıcaz inanıyorum ben ya stoper ya kaleci biri gidip atacak
aydınlat dayı bizi anlamıyorum ben10 kişi takımdan gol yenmez diye bir kural mı var kardeşim bu nasıl bir saçmalık futbol bilgine senin😂
hayallerde yaşıyoruz bakıyorum kardeşim😂Atıcaz atıcaz inanıyorum ben ya stoper ya kaleci biri gidip atacak
Kaleci gol atamaz diye kural mı var hay senin futbol bilgine benhayallerde yaşıyoruz bakıyorum kardeşim😂
senin yasaman da bir hayal öpüldünüz ...hayallerde yaşıyoruz bakıyorum kardeşim😂
kaleci gol atamaz demedim cori atamaz atmazlar bilerekKaleci gol atamaz diye kural mı var hay senin futbol bilgine ben
Dur hocam ortalık karışık zatenkuponu oynayan arkadaş naçizane fikrim şu maça dakika 75 den sonra 2.5 üst almak varken neden takım golü 1.5 alırsın ki ver genel golü geç abi cori zaten eski gücünde olan bir takım değil Brezilya ligi desen Komple şike kazanmıstın şimdiye ne gerek var aynı oran olurdu zaten yüksek oran veren bir lig
yav bi boş yapma ya gereksiz insan😂senin yasaman da bir hayal öpüldünüz ...
@Shellac ilgilenir misinizyav bi boş yapma ya gereksiz insan😂
Hay senin rolling bilgine para adamın istediği gibi katlamaya calısırkuponu oynayan arkadaş naçizane fikrim şu maça dakika 75 den sonra 2.5 üst almak varken neden takım golü 1.5 alırsın ki ver genel golü geç abi cori zaten eski gücünde olan bir takım değil Brezilya ligi desen Komple şike kazanmıstın şimdiye ne gerek var aynı oran olurdu zaten yüksek oran veren bir lig