iftirafaruk içimden bi ses o parayı gece rahat bırakmayacaksın diyor ama hadi hayırlısı
iftirafaruk içimden bi ses o parayı gece rahat bırakmayacaksın diyor ama hadi hayırlısı
Belli olmaz bana bonanza beni çağırıyor gibi ama sankifaruk içimden bi ses o parayı gece rahat bırakmayacaksın diyor ama hadi hayırlısı
Yok bunu bu arkadaş oynamış banada oyna dediReis Bu kazanan kponu Bi yerden falanmı aldın
Bi arkadaşYok bunu bu arkadaş oynamış banada oyna dedi
valla parayı kesın 0 larsın hııc bulasmaBelli olmaz bana bonanza beni çağırıyor gibi ama sanki
Aynen ya ama sabah 9 a kadar ne yapsam baska siteye yatirim yapıp rolling mi denesekvalla parayı kesın 0 larsın hııc bulasma
gerek yok Faruk bugunlukte oynama her gun canımız oynamak ıstıyo yarın yaparsın bırak kalsın 5.5 az mı o paraya gırdıgın an azaldıkca tribe gircen en az 2klık olursunAynen ya ama sabah 9 a kadar ne yapsam baska siteye yatirim yapıp rolling mi denesek
Bro o arkadastan alırsan birkez daha bizimlede paylas bea kponuYok bunu bu arkadaş oynamış banada oyna dedi
154 k yı hangi site ödeyecekmişBeyler 2 3 gün nce bir abimiz mutluluk mesajları atıyordu fruit partyden 154 k kazanmıştı saaat 04 suları gece saat 07 sabah kasa 0 o yüzden lütfen kendinize hakim olun dikkat edin
Grandpasha154 k yı hangi site ödeyecekmiş
sanırım 1xbet154 k yı hangi site ödeyecekmiş
Olur ama her zaman denk gelmezBro o arkadastan alırsan birkez daha bizimlede paylas bea kponu
O bile ödemez 154 k yısanırım 1xbet