Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Farukbey07 / Kuponlar Sana Bağlı PSG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1250
Kupon Oranı
8

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,556
14,761
113
ne dıcen Ali işte para adamın bi şey diyemiyosun deyınce kavgaya donuyo mevzu hayır ben pıntıyım parayı sevıyorum paylasmaktan nefret edıyorum dese vallahı eyvallah kardes oda hastalıktır derım ama bıze tuhaf gelıyo ıste
Ya dostum ben burda 500 bile kazanınca 50 100 atıorum insanlara bu pintilik felan değil görenek yokluk vs vs yokluk görmeyen insan bilemez. Halbuki paylaştıkça güzeldir herşey ama yapcak bisey yok insanları degisitiremezsin.oyuzden en güzeli hoşuna gitmiosa biri muatap olmamak

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Konuya 2 tane mesaj yazdım biri başında bolşans, biri sonunda; tebrikler.Bilseydim onları bile yazmazdım. Para için takip etsek 15 20 mesaj yazardık konuya ama para için ama içinden gelerek takip eden diğer arkadaşlara 25 30 atıyordur diye düşünüp onlar adına da sevinmiştim. Ama atmıyormuş zaten kendisi de belirtmiş. Madem senin sevincine ortak olanları görmiceksin, para atmayı artık bıraktım diceksin (sigaramı bu bırakıyon ak) burda gelip şov yapmıcaksın millete. 100 200 tl olsa tamam da 9bin karım var diyor adam şaka mı bu la

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,556
14,761
113
@İskorpit boşver dostum kuFur etme sana yakismaz. Zaten adam para atmio diye de bisey diyemeyiz herkes kendine yakışanı yapar .burda zaten kim nedir çok iyi bilio

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,110
76,973
113
Ya dostum ben burda 500 bile kazanınca 50 100 atıorum insanlara bu pintilik felan değil görenek yokluk vs vs yokluk görmeyen insan bilemez. Halbuki paylaştıkça güzeldir herşey ama yapcak bisey yok insanları degisitiremezsin.oyuzden en güzeli hoşuna gitmiosa biri muatap olmamak
yapcak bı sey yok Alicim parada boyle adamları sevıyor ıste hayırlısı olsun

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,426
6,961
113
Ark bence fazla uzatmaya gerek yok sağlık olsun dıyıp gecelım onada ayıp bizede ayıp kendı adıma konusuyorum beklemede kupon paylasırsam paylasımı yapar yapmaz alta yazarım gelirse 1.2 kişiyi görürüz dıye öle devam ederım cunki adam ona gore geliyo oda haklı madem adamın kaarı olmayacak niye adamı esır alacam konuda bastan yazacanki adam ümitlenmesin

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,968
1,558
113
tebrikler holi ölmüş ağlayanı yok dedim 12k görünce :D

Tonya6110

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
583
206
43
Tek yiyen tek ölür adam o kadar takip etmiş bari ona atsaydın 10 lira bile versen adam mest olur düşündü beni unutmadı der. Yarın bigun sitede paran kalirsa yine bu insanlardan yardım dayanışma beklicen unutma kardeşim

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
@İskorpit boşver dostum kuFur etme sana yakismaz. Zaten adam para atmio diye de bisey diyemeyiz herkes kendine yakışanı yapar .burda zaten kim nedir çok iyi bilio
Eyvallah alicim benim kızıdıgım konu para atıp atmaması degil benim kızdıgım dilencı demesi beni nekadar tanıyorsun kac defa senden para dilenmişim cıkar göster degilmi biraz bu konularda fevriyim biliyorum bu aileden gelen bırsey cabuk sinirleniyorum buyuzdende cok ceza yattım hastaneye gittim ama yok gene aynı ölünce gecer dedik artık
Ben burada ki Arkadaslar dan ö. Dilerim agzımızı bozduk onlarda okurken agızlarını bozdu bizim yüzümüzden :)

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,556
14,761
113
Eyvallah alicim benim kızıdıgım konu para atıp atmaması degil benim kızdıgım dilencı demesi beni nekadar tanıyorsun kac defa senden para dilenmişim cıkar göster degilmi biraz bu konularda fevriyim biliyorum bu aileden gelen bırsey cabuk sinirleniyorum buyuzdende cok ceza yattım hastaneye gittim ama yok gene aynı ölünce gecer dedik artık
Ben burada ki Arkadaslar dan ö. Dilerim agzımızı bozduk onlarda okurken agızlarını bozdu bizim yüzümüzden :)
Cansin dostum omerin konuya gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...