- 1,128
- 341
- 83
konuyu 2 haziranda açmışım. 1 ayda 5-6 lira koydu 0.81 usdt idi o gün. dolarla beraber arttı. 3. ayında 7 liradan 18 liraya ulaşmıştı
konuyu 2 haziranda açmışım. 1 ayda 5-6 lira koydu 0.81 usdt idi o gün. dolarla beraber arttı. 3. ayında 7 liradan 18 liraya ulaşmıştı
Millet 3-4 tl den alim satim yapti Biraz alabilsek iyiydi.konuyu 2 haziranda açmışım. 1 ayda 5-6 lira koydu 0.81 usdt idi o gün. dolarla beraber arttı. 3. ayında 7 liradan 18 liraya ulaşmıştı
Kilit kalktığında sağlam bı düşecek o kesin ama ilerisi ne olur bilmemkonuyu 2 haziranda açmışım. 1 ayda 5-6 lira koydu 0.81 usdt idi o gün. dolarla beraber arttı. 3. ayında 7 liradan 18 liraya ulaşmıştı
Bu forumda 2 TL'den sattı herkez benm jeton sonrasan düştüMillet 3-4 tl den alim satim yapti Biraz alabilsek iyiydi.
Belli olmaz. Belki dusmesin diye bozumdan once sitelere yatirmayi acarlarKilit kalktığında sağlam bı düşecek o kesin ama ilerisi ne olur bilmem
O birşey ifad etmor ki yine düşer piyasaya girmiş olyorBelli olmaz. Belki dusmesin diye bozumdan once sitelere yatirmayi acarlar
Kanka 25 ftn var bende doğrumu ne kadar yapıyor18 liraya dayandı. 10 gün önce 16 liraydı
Fastax hesabına gir aşşa doğru in görürsün üstadNasıl bakıyoruz kaç ftn var diye söylermisiniz
O kodları geldiği zaman girecektin. Hata etmişsin girmeyerek. Ben o kodları girerek 500 e yakın xftn aldımSöyleyebilecek olan varmı e postama eskiden günde 5 10 kod geliyordu ftn ile ilgili ama
Silmedim ama duruyor kodlar süresi geçmişmidir kiFastex sitesine gir bilgilerinle görürsün . Tabi o gelen kodları girdii isen benim gibi salaklık edip sildiysen yak bir sigara eşlik et bana