Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fatih Terim: Bu sene profesyonelce işler var..

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,145
154,278
113

Fatih Terim, 5 kırmızı kartın çıktığı ve 90+9. dakikada Adem Büyük'ün golüyle kazandıkları maç sonrası sert açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayla ilgili konuşan Fatih Terim "Beklediğimizi bulmayınca veya alamayınca mecbur değişiklikleri yaptık. Diagne'nin çıkması doğru oldu, hareketsizdik orada. Kayserispor'u da tebrik ederim. Çok renkli, elektrikli bir maç oldu. 3 puan için çok sevinçliyim, çok mutluyum." dedi.

"BU SENE PROFESYONEL İŞLER VAR"
Fatih Terim verilen kararlarla ilgili olarak, "Galatasaray böyle goller yememeli. Daha iyi olacağımız kesin. Bu atmosfer yaratıldı. Geçen sene Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor gibi bir ortam yaratıldı. 'Örgütlü organize işler ama amatör' demiştim. Bu sene profesyonelce işler var. Sözlerime alınmışlar demek ki artık profesyoneller. Bunu bu maç için söylemiyorum. Dışarısı için söylüyorum"ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN OLARAK DURABİLMELİYİZ"
Fatih Terim, camiaya seslenerek, "Galatasaray camiasına tekrar, erkenden söylüyorum, bir bütün olarak durabilmeliyiz. Ben bunu zaman zaman hatırlatıyorum, yoksa maçı kapattım. Geçen sene kullandığım amatör kısmına demek alınmışlar" diye konuştu.

Fatih Terim ayrıca "Galatasaray şimdi iki maç puan kaybettik, kimse yabancı konusunu gündeme getirmedi. Aklıma geldi. Şimdi kazandık, yine yabancı konusu konuşulur" dedi.

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,993
73,039
21,113
İmparator söyle falcao nerde :D

Larksan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,053
239
63
İmparator bey geçen sene rize ve beşiktaş maçlarında gördük nasıl profesyonel olunduğunu

Klan123

Her Zaman Zirvede Bırak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,526
955
113
Bu sene oynadiginiz futbol ortada babelin bedavaya attigi goller nereye kadar devam edecek 2 haftadir 1 puan aldın konusmuyodun simdi 3 puan aldin konusuyosun yok amatör yok profesyonel bu sene ilk 10 a girmeye oynarsın

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,145
154,278
113
Yazik olur sakatlik olursa olmaz umarim:)
O kadar heyecanlandırdı bekletti umarım hakkını verir.. ben iş yapacağını düşünüyorum Galatasaray’da bi forvet sıkıntısı vardı o da hal oldu gözüyle bakıyorum:D