Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fatih Terim İle Yollar Ayrıldı

Ya45an

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
291
273
63
Galatasaray A.Ş. nin Fatih Terim ile yolları ayırdığı söyleniyor. Resmi açıklama birazdan

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,208
629
113
Yazıklar olsun Galatasaray taraftarına , bir Galatasaray lı olarak çok üzüldüm yahu sabır sabır sabır , bunu başarmak çok mu zor adam dedi ki inanın güvenin 3 senelik proje yapıyorum dedi defalarca.
Her kötü gününde yanındaydı Takımın adamın istediği hangi topçuyu alabildinizde istifa istiyorsunuz kiralık olan gedsonu onyekuruyu bile takımda tutamadınız adam defalarca iyi forvet istedi gittiniz kazma diagne bencil halil ve mal mustafa Muhammedi getirdiniz yahu yazık be yazık çok üzüldüm

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
83269DBF-F266-474B-BA30-1B20DA3379E8.jpeg

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı.

Sarı-kırmızılılarda 4. Fatih Terim dönemi son buldu.
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Nef Stadyumu’nda Teknik Direktör Fatih Terim ile görüşme gerçekleştirdi.
Toplantıda yapılan durum değerlendirmesinin ardından Fatih Terim stadyumdan ayrıldı. Görüşmenin ardından yönetim kurulu toplantısına geçildi. Terim ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,208
629
113
Yazıklar olsun Galatasaray taraftarına , bir Galatasaray lı olarak çok üzüldüm yahu sabır sabır sabır , bunu başarmak çok mu zor adam dedi ki inanın güvenin 3 senelik proje yapıyorum dedi defalarca.
Her kötü gününde yanındaydı Takımın adamın istediği hangi topçuyu alabildinizde istifa istiyorsunuz kiralık olan gedsonu onyekuruyu bile takımda tutamadınız adam defalarca iyi forvet istedi gittiniz kazma diagne bencil halil ve mal mustafa Muhammedi getirdiniz yahu yazık be yazık çok üzüldüm

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,251
10,862
113
Terimi zerre sevmem ama Galatasaray'ın kadrosu çöp adamın istediği hic bir oyuncu alınmadı nerdeyse adam sabir istedi proje takımı kuruyorum dedi adamı harcadılar Galatasaray da ayni biz gibi olur bundan sonra

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Sanki takımın başına bu sene geçti de 3 yıl istiyor. 5 yıldır takımın başında olup 3 yıl isteyen dünya da ilk ve tek hoca :)

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,208
629
113
Yeni Fenerbahçe hayırlı olsun . Vefasız taraftarımıza teşekkürler . Ulan bırakın adam UEFA yi bari bitirseydi .
Olur mu hiç bizim taraftar sihirbaz bekliyor.
2 milyona aldığı topçunun içinden hagi yada sneijdet çıkmasını bekliyoz yazıklar olsun gerçekten . Mevcut kadroyu bile koruyamadı yönetim yahu yedek kalecimiz bile yokken nasıl suçlu fatih terim oluyor

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,003
9,943
113
Koca g.tlü arda ile Ömer Bayram, Babelini de alsın defolsun gitsin. Felsefe yapıyor anca . Maçları izlemiyorum ki bunun yüzünden. Neyse hayırlısı olsun

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Liderin 22 puan gerisinde daha 20. hafta.

Düşme hattından 7 puan yukarıda. 2. sıradaki Konya'nın transfer bilançosu, kadro değeri... Yorum yok :) Küme düşürmesini beklicek halleri yok. Normalde zaten istifa etmesi lazım.

gsk.jpg

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Ekli dosyayı görüntüle 201237

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı.

Sarı-kırmızılılarda 4. Fatih Terim dönemi son buldu.
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Nef Stadyumu’nda Teknik Direktör Fatih Terim ile görüşme gerçekleştirdi.
Toplantıda yapılan durum değerlendirmesinin ardından Fatih Terim stadyumdan ayrıldı. Görüşmenin ardından yönetim kurulu toplantısına geçildi. Terim ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.
Benim merak ettiğim 3 senelik yapılanma ne olacak şimdi? O kadar boş oyuncu alındı yazık oldu ama gitmeyi hakediyordu Galatasaray gibi takım bu kadar kötü duruma geliyorsa suçlusu ben değilim :)