olmazsın 2. ayında faturan kapanır 3. ayın son ödeme tarihinde ödemezsen icraya verebilirler de seninle iletişim kurup ödemeni isteyebilirler de ikisi de olabilir.vadofone mobıl odemeden 350 tl odeme yaptım ılk ayımda sımd son odeme tarıhı ayın 6sı bu tarıhte odemzsem ıcralık olurmuyum beyler ?
20 si gibi hattın aramaya kapanır. 06 şubatta gelen aramaya kesilir. 06 Mart'ta da İcraya düşervadofone mobıl odemeden 350 tl odeme yaptım ılk ayımda sımd son odeme tarıhı ayın 6sı bu tarıhte odemzsem ıcralık olurmuyum beyler ?
Hangi Ülkedesin dostum Nikaragua falan mı ?Borcunu 1 yıl içinde odemezsen icra lik olursun bir iki ayda hemen mahkemeye vermezler
4 yıl önce Bende Vodafone fatura borcumu odememistim hattim kapatıldıgindan bir yıl sonra icraya verdiler beni şimdi bir iki ayda icraya veriyorlarsa bilememHangi Ülkedesin dostum Nikaragua falan mı ?
ahajahahahHangi Ülkedesin dostum Nikaragua falan mı ?
Hatta icraya verildikten sonra askere gittim 1,5 yıl salladim borcumu bir halt olmadi4 yıl önce Bende Vodafone fatura borcumu odememistim hattim kapatıldıgindan bir yıl sonra icraya verdiler beni şimdi bir iki ayda icraya veriyorlarsa bilemem
ozelden yazvadofone mobıl odemeden 350 tl odeme yaptım ılk ayımda sımd son odeme tarıhı ayın 6sı bu tarıhte odemzsem ıcralık olurmuyum beyler ?
3 Ay 90 Gün Ödeme olmadığındavadofone mobıl odemeden 350 tl odeme yaptım ılk ayımda sımd son odeme tarıhı ayın 6sı bu tarıhte odemzsem ıcralık olurmuyum beyler ?