- 10,724
- 6,623
- 113
Bende var 93 50 veriyorValla nakit lazim reis var mı güvendiğin biri falan
Bende var 93 50 veriyorValla nakit lazim reis var mı güvendiğin biri falan
Aaaa bu şey degil miİyi ki ödeyebileceğimiz kadar limit açılıyor
Aktif 1300 benimde kesik şimdilik Bi süre açtırabildiğimde kapatıcam mobiliBöyle bi fatura ödeyen var mı 😀Ekli dosyayı görüntüle 177741
Istanbul kart dolum %70 bozduruyorum anlaşmam var e ayda 1kYa yakın bozum yapıp fatura 1500 olunca durum böyle oluyor -gardas benım tanıdıgım mobil bozucu var saglamdır türk telekom paycell %60 komisyon alıyor vodefona %40 85 e 50 veriyor işlem sonrası en az 1 dk da hesabında para
Türkcell den ev mi kiraladın birader manzaralı heralde 😃Böyle bi fatura ödeyen var mı 😀Ekli dosyayı görüntüle 177741
mobil ödeme yapmayın çok fatura geliyor ben kapattırdım artık kafam rahat dedikten sonrası ay gelen fatura temsili değilBöyle bi fatura ödeyen var mı 😀Ekli dosyayı görüntüle 177741
benım suan ödenmemıs 310 lıra fatura var + gelecek ayın güncel faturasıda 301 lıra nasıl ödeyecem dıye dusunuyorum bidaha istanbul kart a bulasmıyacam cok komısyon alıyorIstanbul kart dolum %70 bozduruyorum anlaşmam var e ayda 1kYa yakın bozum yapıp fatura 1500 olunca durum böyle oluyor -
İstanbulkart dolum nerde bozduruyorsunbenım suan ödenmemıs 310 lıra fatura var + gelecek ayın güncel faturasıda 301 lıra nasıl ödeyecem dıye dusunuyorum bidaha istanbul kart a bulasmıyacam cok komısyon alıyor
0538 716 4506 bu numara güvenli bozum yapıyor 1-2 dk ıcınde ödeme mobil bozumda dahılİstanbulkart dolum nerde bozduruyorsun
Faturanin ustunede alsan evini arabani satip.oynasanda yine kaybedersin.birakin bu isleri batmayin.ufak ufak oynayin gecinSelamun aleyküm arkadaşlar fatura üstüne bişey satıl alıp bozdurma gibi bişey yapiyolar tam ifade edemedim ama anlayan arkadaşlar vardır var mı güvendiğiniz birisi arkadaşlar
Bari güvenle demeyin ya 1-2 saat önce yaptım, hala ödeme geçmediğini söyleyip duruyor0538 716 4506 bu numara güvenli bozum yapıyor 1-2 dk ıcınde ödeme mobil bozumda dahıl
Nakitci dayı ise verir vermese sponsor bir yer var ordan paranı alirsinBari güvenle demeyin ya 1-2 saat önce yaptım, hala ödeme geçmediğini söyleyip duruyor