- 4
- 0
- 1
Valla ben çektim sorunda çıkmadı arayıp onay aldılar wpden yazdılar
Ekli dosyalar
-
106.5 KB Görüntüleme: 212
Bana hemen ekledi.ustelik eski uyeyimÜye olmayın bonus eklenmiyor üçkagıtçılık başka birşey değil dostlar
Yatırım yaptinmila benım ödeme coktan gelmıs
bıldırım gelmemıs
SİTE ÖDÜYOR BEYLER 1 SAATTE ODEDI
460 bakiye var.yatirim önemli değil 100 tl.fajat çekimi banka havalesi olunca istemem böyle para..vazgeçtim.Yatırım yaptinmi
Ana para çevrim vs
Max ne ödüyor
Yukarıdaki bilgiler doğru mu
Yatırımlı yalnızArkadaşlar deneme bonusu kazancını öderler fakat yatirim yapmayın deneme bonusu kazancını alıp yol alın
Dost bende onu diyorum yatirimli yatirimsiz farketmez ilk öder ama daha sonraki yatırımlara finans güncelleme vs bahaneleriyle cokerlermaksat ilk ödesin ki yüklü yatirim yapsın ona cokelimmantığıYatırımlı yalnız
Bana ekleyebilir misiniz rica etsemSelamın aleyküm arkadaşlar ikonbet sitesi 100 tl davet bonusum var 250 cekimli yatirimsiz üye olmayan yazsin ve dolandırıcılar yazmasin çok sinirli oluyorum dolandırıcı olanlara guvenilir biri gelsin erkek olan delikanlı
DM bakabilir misin..Selamın aleyküm arkadaşlar ikonbet sitesi 100 tl davet bonusum var 250 cekimli yatirimsiz üye olmayan yazsin ve dolandırıcılar yazmasin çok sinirli oluyorum dolandırıcı olanlara guvenilir biri gelsin erkek olan delikanlı