İstenilen kolayda, sonradan istemeleri mantıksiz..sıra bekleyipde sıra gelince şart koymaları..çok zor bişey istemişler bu kadarda olmaz çıldırmış bunlar
İstenilen kolayda, sonradan istemeleri mantıksiz..sıra bekleyipde sıra gelince şart koymaları..çok zor bişey istemişler bu kadarda olmaz çıldırmış bunlar
şimdi düşündümde çok haklısınız selen hanım sonradan istemeleri doğru değil onları kınıyorum. umarım birdaha sizi kimse canınızı sıkmaz, üzüldüm gerçektenİstenilen kolayda, sonradan istemeleri mantıksiz..sıra bekleyipde sıra gelince şart koymaları..
Bu nasıl bir yavsamadir arkadaş profil resmini de mi görmüyorsun seleninşimdi düşündümde çok haklısınız selen hanım sonradan istemeleri doğru değil onları kınıyorum. umarım birdaha sizi kimse canınızı sıkmaz, üzüldüm gerçekten
Sen sıkma yeter.. selen hanım falan deyipde kendineşimdi düşündümde çok haklısınız selen hanım sonradan istemeleri doğru değil onları kınıyorum. umarım birdaha sizi kimse canınızı sıkmaz, üzüldüm gerçekten
Belliki yoklukta kendisiBu nasıl bir yavsamadir arkadaş profil resmini de görmüyorsun selenin
Aksam aksam kaşıntısi varBu nasıl bir yavsamadir arkadaş profil resmini de görmüyorsun selenin
Kullanicı adım cabbar olsa demekki baba diyecek bana..Bu nasıl bir yavsamadir arkadaş profil resmini de mi görmüyorsun selenin
bro bilgisayardan giriyorum da ekran görüntüsünü bi atabilirmisin184 kisi bekle sonrada bu cevabı al
Ekli dosyayı görüntüle 167077
Bro bilgisayardan telegrama girip SS almak daha kolaybro bilgisayardan giriyorum da ekran görüntüsünü bi atabilirmisin
giremiyorum varsa atın canlı desteği bekletiyorumBro bilgisayardan telegrama girip SS almak daha kolay
atacanmı 2 dakika kardeşBro bilgisayardan telegrama girip SS almak daha kolay
Beyler bu siteye sakın üye olmayın şakım
[/QUOTE
Sıradayız bakalımMerhaba dostlar bende gördüm bir yerde almadan hemen paylaşayım dedim
100 yap çek
tebrikler hayırlı olsun#gameofbet çekimim 2 dk
Daha dün bittibitmişşş şuandan itibaren giren zahmet etmesin
Tbb#gameofbet çekimim 2 dk
Neden bu kadar kızdınız Selen hanım ne demiş sanki arkadaşAksam aksam kaşıntısi var
Kullanicı adım cabbar olsa demekki baba diyecek bana..
Hanım dese suç Selen dese suç cabbar dese suç suç suç suç suç sonra Türkiye neden gelişmiyor 😂Aksam aksam kaşıntısi var
Kullanicı adım cabbar olsa demekki baba diyecek bana..