- 190
- 45
- 28
Beyler kazanan kuponum iade oldu CANLI destek verilen cevap: Biz müdahale edemiyoruz
Gg bulaşmayın hiç
Gg bulaşmayın hiç
Biraz cvp gibi bişey olmuş bu laf edenlereÇevrimi tamamladim 100 Tl çekim talebinde bulundum hesaba 80 Tl geçirdiler yarım saatte
Canlı yasak alt üst yasak bilginizeArkadaslar yeni üyelik oluşturanlara 20 Tl deneme bonusu otomatik tanımlanıyor
yeni üyelere otomatik 20 tl bonus ekleniyor. 100 yap çek yatırım yok. sartlari klasik 10 katı cevrim. kombine olcak sekilde. ayrıntılara bakarsınız.
otomatik ekleniyor. Benim üyelik eski alamadım. Güvenilirmi bilemem arkadaslar gördüm paylaşıyorum.
www.favorisen307.com
Öyle bişey yazmıyor kurallarda promosyon kısmında aynı maça alt üst yasak diyor birde maç öncesi diye filanda yazmıyor nerden aldın bilgiyi canlı destektenmiCanlı yasak alt üst yasak bilginize
Aynen. Bnde senin gibi düşündüm ordaki kuralları okuyunxa. C desteğe bglanıp tek tek sordum bu cvpları vrdiÖyle bişey yazmıyor kurallarda promosyon kısmında aynı maça alt üst yasak diyor birde maç öncesi diye filanda yazmıyor nerden aldın bilgiyi canlı destektenmi