- 4,228
- 3,703
- 113
Tamamdır dostum@AndersonTalisca gelirse burdan bilgi ver dost bizde yatıralım
Tamamdır dostum@AndersonTalisca gelirse burdan bilgi ver dost bizde yatıralım
Bend3 senin gibi bekliyorum tak 2 saat 11 dakikadır işleme bile alinmadiyaprak kımıldamıyor kardeşim.
12,49 işlem saati
14,39 şuan saat incelemeye bile girmedi daha
Aynen 30 dakikadır yeni yüklenme fazla olunca normal olduğunu düşünüyorumBend3 senin gibi bekliyorum tak 2 saat 11 dakikadır işleme bile alinmadi
Yatırsa bile bu site güven vermiyor malesef 250 tl yi bu kadar bekletmessin bu neyaprak kımıldamıyor kardeşim.
12,49 işlem saati
14,39 şuan saat incelemeye bile girmedi daha
bir yeğenimiz elimizi öptü harçlık verdik deriz artık yapacak bir şey yok kankaBu site vurguna çıktı bin kişi 250 yatırsa adamlara yeter zaten merdiven altı site
Bende yegenin olabilirmiyim jsjsjjssjjsbir yeğenimiz elimizi öptü harçlık verdik deriz artık yapacak bir şey yok kanka
oturup ağlayalım mı napalımBende yegenin olabilirmiyim jsjsjjssjjs
bu bonusla ilgili mi yoksa genel olarak mı dost adamlara tokata çıktıysa varya fena öperler 250 tl denBeyler bakiye silmeler var inşallah sorun yaşamaz kimse
Birinin bakiyeyi silmisler anapara bırakmışlar sadecebu bonusla ilgili mi yoksa genel olarak mı dost adamlara tokata çıktıysa varya fena öperler 250 tl den
Vay ocları. gelde güven yatır.Birinin bakiyeyi silmisler anapara bırakmışlar sadece
Canlı destek 250 TL'ye ulastirmadan yatırım yapmışsınız bakiye birleştirip devam etmişsiniz yazmış konusu vardı az önce doğruysa canlı destek hakliVay ocları.
o zaman dogru haklıCanlı destek 250 TL'ye ulastirmadan yatırım yapmışsınız bakiye birleştirip devam etmişsiniz yazmış konusu vardı az önce doğruysa canlı destek hakli
Dostum bende 385 çıktı frespin kazancı Max 250 TL yatırım yaptıktan sonra 250 anaparayi 1 kat çevirdim frespinden385 gelmişti 135 sitede bırakıp çekim verdim 135 otomatik silindifreespin sonrası bakıyeyi canlıdan 250 ye sabitledin mi ?
benim kasa 1200 sımdı yatırım yapıp 1 kat cevırsem ana paradan dogan kazancı nerden bılecegım karısıklık olacak
Ödeme geldi ancak ne desem boş dostum kefil olunamazSpinden 190 çıktı 1.30 orana basıp 250 yaptık sorun olur mu acaba