- 1,837
- 1,316
- 113
Kankam eklemeler sürüyor 24 saati bulabilir dedi favorisen sürekli oynadığım sitelerden biri yamuk yapmazlarDun 20.41 de yazdik bizimki dahi eklenmedi 00 dada bitmis.
Kankam eklemeler sürüyor 24 saati bulabilir dedi favorisen sürekli oynadığım sitelerden biri yamuk yapmazlarDun 20.41 de yazdik bizimki dahi eklenmedi 00 dada bitmis.
Kusura bakma kardeşim yüklenmedi diye sinirliyim sana kızdım özür dilerim ben yanlış anladım bana da bitti diyorlar 24 saat içinde yüklenecek sırada çok kişi var diyorlarDun 20.41 de yazdik bizimki dahi eklenmedi 00 dada bitmis.
Eğer gelseydi belki çoğaltıp çekim yapacaktım çocuğuma ilaç alacaktım sağolsun bir arkadaş 45 TL verdi kızıma bez aldım bu da gelseydi ilaç alacaktım şans işte bizi bulmuyorDun 20.41 de yazdik bizimki dahi eklenmedi 00 dada bitmis.
Cok pis kufrettim adamim yaw canli.destege onu naapcaz gerci engellememisler henuzKankam eklemeler sürüyor 24 saati bulabilir dedi favorisen sürekli oynadığım sitelerden biri yamuk yapmazlar
Bunlar yüzsüz gadeslik eklerler yineCok pis kufrettim adamim yaw canli.destege onu naapcaz gerci engellememisler henuz
Bende ettim bizim yapacağımız bişey yok telegram destek ekibi yüklüyor muşCok pis kufrettim adamim yaw canli.destege onu naapcaz gerci engellememisler henuz
Vay be bizde akşamdan beri bekliyoz şans olacak adam da ya huBen mesaj attım az önce hemen yüklendi 122 tl çıktı çekim verdim 100 tl almayan varsa şimdi denesin şansını
Aynen bu kez şans vardı hiçte para yoktu cepte vallaha ilk 45 spinde 12 lira verdi 46.spinde süper wild geldi 110 verdi tek dönüşteVay be bizde akşamdan beri bekliyoz şans olacak adam da ya hu
Biz senin gibi şanslı değiliz marbet sitesine git retweet kodunu gir 50 freespin kazanEkli dosyayı görüntüle 49935 hot safaride 50 spinde 46 tl geldi yarim saat oynadim son 8 tl de şans döndü
Kod ne matbetinBiz senin gibi şanslı değiliz marbet sitesine git retweet kodunu gir 50 freespin kazan
RETWEETKod ne matbetin