siteye bende yeni üye oldum site hakkında bir bilgim yok ama yatırımsız şartsız 50 Fs veriyor. 100 yap ve çek. denenmeye değer arkadaşlar sizde bakı isterseniz. umarım işinize yarar.
www.favorislot1.com
www.favorislot1.com
bende yeni deneyeceğim daha yatırım falan yok ya dedim belki işine yarayan olurberbat sıte oyundan atıyor sureklı
azönce kayıt oldum tekrar dene bence sorun çıkmadıKayit olurken hata olustu veriyor
berbat ya deli oldum benım uyelık oldu bonusda aldım fakat oynanmıor sureklı hata olustu yazıorKayit olurken hata olustu veriyor
betsoftta ben oyunu bulamadımberbat ya deli oldum benım uyelık oldu bonusda aldım fakat oynanmıor sureklı hata olustu yazıor
bu arada yuubet te 50 fs telegram veriyor almak istersen sorunsuz benim devamlı oynadığım siteberbat sıte oyundan atıyor sureklı
bende öyle onu soruyordumOyumu bulamadım oyun linkini atabilcek var mı
Oyumu bulamadım oyun linkini atabilcek var mı
pc den aç bir sekmede beklesin bağlanana kadarcanlıda 190 kişi var maşallah
destek bana yüz olarak söyledi amaspinden max 50 tl kazanç sağlanıyor bilginize 50 üstü siliniyor 100 yapmaya çalışıyorsunuz çekim için
bende yeni duydum siteyi bugün ama sorunsuz çekim yapıp oynadıklarını söyleyenler varbeyler 100 yaptım çekim verdim red...Selfie kimlik istyorlar...ilk çekim havale..bilmedğimz bir site 100 tll için selfie atılmaz..hesapta duruyor bakiye öyle.
Üye olamıyoruz aşırı yüklenme var sanırımsiteye bende yeni üye oldum site hakkında bir bilgim yok ama yatırımsız şartsız 50 Fs veriyor. 100 yap ve çek. denenmeye değer arkadaşlar sizde bakı isterseniz. umarım işinize yarar.
www.favorislot1.com