- 2,095
- 892
- 113
sorunsuz derken..herkesten selfie kimlik istiyorlar.100 tl için değmez.bende yeni duydum siteyi bugün ama sorunsuz çekim yapıp oynadıklarını söyleyenler var
sorunsuz derken..herkesten selfie kimlik istiyorlar.100 tl için değmez.bende yeni duydum siteyi bugün ama sorunsuz çekim yapıp oynadıklarını söyleyenler var
evet bende yeni oldum sonra oldu yoksa veriyor sorun yoktuÜye olamıyoruz aşırı yüklenme var sanırım
65 tl kazandım slotta 50 ye çektiler bakiye 50.00 olarak düzeldi slotlara giriyorum hiçbiri oynanmıyor kaldı öyledestek bana yüz olarak söyledi ama
100 mü nasıl yaptın hocam spin kazancını 50 ye sabitlemişlerbeyler 100 yaptım çekim verdim red...Selfie kimlik istyorlar...ilk çekim havale..bilmedğimz bir site 100 tll için selfie atılmaz..hesapta duruyor bakiye öyle.
Bulabildin mi hocam aynı dert bende de varDelircem ya mal lan bu canlı Destek kendi kendine konuştu konuşmayı kapatti o kadar bekledim 50 FS ben aktif etcekmisim çıkmıyo
Bonusu nasıl aktif ediyoruz65 tl kazandım slotta 50 ye çektiler bakiye 50.00 olarak düzeldi slotlara giriyorum hiçbiri oynanmıyor kaldı öyle
ben alırken yoktu öyle birşeyBonusu nasıl aktif ediyoruz
O zaman boş verin kimse bunlara bilgi falan yazmasın dumene başladı bunlar belli kendin aktif etcen dedi yüzüme kapattı öyle bi secenek te yok zaten birazdan da bonusu muz bitmiştir dicek ler seneryo hep aynı 😁ben alırken yoktu öyle birşey
Yok reis yalan diyolar belli birazdan bonus bitti 😀Bulabildin mi hocam aynı dert bende de var
Bonus aktif et yok direk betsoft dragon phoenix oyununa gir bonus görünüyorBu Bonus aktif et nerde bilen varmı