Aynen olabilir numaradan sahte polis gibi aradilar bunu korkutmak için tedirgin olsun diyeSite değildir şikayet eden parayı yollayan eleman şikayet etmiştir kayıp yasadiysa yada site yatırdığı paranın üzerine yattiysa eleman sinirle şikayet etmiş olabilir bilenler bilir betticket vardı zamanında asgarî ücret 370 lirayken bana iki defa 10 dk arayla 5000+5000 para yollamislardi iade edin yasal süreç başlar falan demişlerdi başlasın dedim iade etmedim hiçbir şey olmamıştı
@Başkan @Shellac @Daimon adamla aramız kötü diye sırf benı karalamak için kolpadan hikaye attığımı gösterip milleti galyana getiriyor şu şerefli insana birşey deyin ben ana avrat küfredecem yoksa?????Yazmaz kanka bu no filan Cok çakal
Forumda belki yardım eden olur diye yemliyor destek parası istiyor bunun gibi birisi daha açtıydı böyle konu amac mağdur garip görünüp para koparacak milletden
Ozaman nabiyoruz maltepe ağacımAynen olabilir numaradan sahte polis gibi aradilar bunu korkutmak için tedirgin olsun diye
@yelkovan982 kanka az önce nasıl oluyor postane çoktan kapandi 5 de kapanıyor 2 saat olcak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Az önce postaneden arıyoruz evrakınız var diye aradı bi kadın . Ablacım param yok dolandıramazsn beni dedim . Tamam dedi kapattı .😂😂😂😂😂
Aynen aynen kaliteli 🤣🤣Ozaman nabiyoruz maltepe ağacım
Aynı sönmez abi diyoruz
Bugün şu ekonomide hiçbir site 2700 peşine düşmez arkadaşa önerim gidip te para almışım falan muhabbeti yapmadan karakoldan çağırildim konu hakkında bilgi vermediler öğrenmek için geldim falan desn sazan gibi para konularına girerse durduk yere başı yanabilirAynen olabilir numaradan sahte polis gibi aradilar bunu korkutmak için tedirgin olsun diye
Kanka son dumanı almayacaktin dedim sana sağlam diye2-3 gün önce sitenin birinden 700 çektim havaleyle çek dediler havaleyle çektim. önce 700 ödendi sonra aynı gönderici hesabından 2700 daha yollandı
örnek: ahmet yılmaz 700 yolladı sitenin miktarını. ahmet yılmaz sonradan yanlışlıkla 2700 daha attı
az önce karakoldan aradılar birisinin parasını almışsınız yarın ifadeye gelin diyorlar site fazla yolladıgı para için emniyete gidip paramı aldı diyip şikayette bulunmuş hangi site oldugunu yazmıyım site temsilcisine yazdım inşallaj geri aldırırlar şikayeti. bari adam yaralamadan hırsızlıktan başka bişeyden başımıza iş gelsin bunedir saçmalığa bak
Aynen haklısın ekonomi çok kötü kanka yarın karakola gider polis amcalar ben geldim yardım edin diye 🤣Bugün şu ekonomide hiçbir site 2700 peşine düşmez arkadaşa önerim gidip te para almışım falan muhabbeti yapmadan karakoldan çağırildim konu hakkında bilgi vermediler öğrenmek için geldim falan desn sazan gibi para konularına girerse durduk yere başı yanabilir