- 47,002
- 51,213
- 113
Son yıllarda izlediğim en paspal derbilerden biri. Sürekli taç faul taç faul cok keyifsizdi ilk yarı
2. yarı güzel olur umarım reis keyif alalım maçtanSon yıllarda izlediğim en paspal derbilerden biri. Sürekli taç faul taç faul cok keyifsizdi ilk yarı
Donkun pozisyon penaltı değil maçta şuan penaltı olabilecek Bi pozisyon olmadı donka arkadan ufak bi şarj oldu o kadarpozisyonu göremedim ama donk'a penaltı verilmedi muhabbeti nasıl görüşleriniz
Cüneyt Galatasaray'ı doğramaya çıkmış fener galibiyeti hayırlı olsun
Serdar azizin kırmızısı ne olacak pekiAdamın baldırı Donkun göte çarpıyor nesi penaltı beyler göz var nizam var Galatasaray doğranıyor yazmışsın bişey yok şuan maçta 2 takımda öküz gibi oynadı doğruları konuşalım
Ya şu hakem yüzünden ağlayanlarla futbol hakkında konuşmak harbi beni geriyor iyiyseniz kazanın kardeşim hakeden kazansınSerdar azizin kırmızısı ne olacak peki
Vallahi tarafsız olarak bakıyorum bu serdar aziz her maç kırmızı kartlık hareket yapıyor ama nedense hiç görmüyor herhalde Nihat Özdemir'in bunda kaseti var başka açıklaması olamazAdam donka dirsek attı var izlettirmedi bile yazıklar olsun bu eyyamcilara fener masada almış maçı belli
pozisyon o değilki şimdi twitterda gördüm serdarın dirseği var bence tam ortada pozisyon %50 %50 gibiDonkun pozisyon penaltı değil maçta şuan penaltı olabilecek Bi pozisyon olmadı donka arkadan ufak bi şarj oldu o kadar
abartma kankaAdam donka dirsek attı var izlettirmedi bile yazıklar olsun bu eyyamcilara fener masada almış maçı belli
Hakeden kazanacak zaten Cüneyt bile kurtarmayacak siziYa şu hakem yüzünden ağlayanlarla futbol hakkında konuşmak harbi beni geriyor iyiyseniz kazanın kardeşim hakeden kazansın