- 47,002
- 51,213
- 113
Peki dost umarım kazanırsınızHakeden kazanacak zaten Cüneyt bile kurtarmayacak sizi
Peki dost umarım kazanırsınızHakeden kazanacak zaten Cüneyt bile kurtarmayacak sizi
Dostum sinirliyim kirdiysam özür dilerim umarım hakeden kazanır ama Cüneyt denen adamın bir tarafları oynuyorPeki dost umarım kazanırsınız
Sıkıntı yok dostum oynanan oyun ortada hakeme sıgınmak ıkı takıma da yakısmaz ilk yarı Galatasaray da bişey oynamadı fenerde bişey oynamadı ama Galatasaray bize göre daha iyiydi ilk yarı bakalım nolucakDostum sinirliyim kirdiysam özür dilerim umarım hakeden kazanır ama Cüneyt denen adamın bir tarafları oynuyor
bence mesut derbiyi kaldırcak kondisyonda değildir 1 maç görücez diye tüm sezonunu çöpe atmasınlarDonk mert hakanı dövseydi güzel olurdu mesutu erken görürdük
2 takım da kötüydü haklısınSıkıntı yok dostum oynanan oyun ortada hakeme sıgınmak ıkı takıma da yakısmaz ilk yarı Galatasaray da bişey oynamadı fenerde bişey oynamadı ama Galatasaray bize göre daha iyiydi ilk yarı bakalım nolucak
Mesutun kramponu su mert hakandan 4 tane ederbence mesut derbiyi kaldırcak kondisyonda değildir 1 maç görücez diye tüm sezonunu çöpe atmasınlar
orası öylede ayının biri gelir adamın ayağını eline verir kondisyonu hazırsa oynatsınlar ama kondisyonu iyi olmayan oyuncu çok daha kolay sakatlanırMesutun kramponu su mert hakandan 4 tane eder