- 2,631
- 1,101
- 113
Bol şansBaşarılı olursak uygun bir dağıtım yaparız maç tekliflerine açığız hepimize bol şans
Bol şansBaşarılı olursak uygun bir dağıtım yaparız maç tekliflerine açığız hepimize bol şans
50 şut 25 korner 4 direk bu nasıl cenabetlik valla yaAdam son 5 saniye 3 sayi onde 3nluk yio a ccklri ya
Roma mali gol atamio
Bunu da oynamadin ya, buda geldi, voleybol filân la çöp oldu paraBasket canlıdan bilbao - betis ms 2 acil
Reis Naber ReisUfak denenebilir dost
İyilik reis 5 kuruş etmeyenlerle uğraşıyoruz burada ne yapalım.gecen 5 kişiye 25 lira dağıtım yaptığım gün forumdan çıktım. Ve yeni giriyorum. Sadece arkadaşın birisi bigun sonra yazmış hemde birsürü mesaj yazmış al bak mesajlara..bende şimdi giriyorum. Sadece sen değil herkes görsün 25 lira için ağzını bozan adamlarıReis Naber Reis
İfsa ederim diosunİyilik reis 5 kuruş etmeyenlerle uğraşıyoruz burada ne yapalım.gecen 5 kişiye 25 lira dağıtım yaptığım gün forumdan çıktım. Ve yeni giriyorum. Sadece arkadaşın birisi bigun sonra yazmış hemde birsürü mesaj yazmış al bak mesajlara..bende şimdi giriyorum. Sadece sen değil herkes görsün 25 lira için ağzını bozan adamları
Kimse ağzını bozmasın kral. Ne benim ne başkasının hakkı değil küfür yemek.bu sende olabilirsin bir baskasida. Herkes kendisine yapıldığını düşünsün.yasim 32. 25 liraya tenezzül etmedim etmemde. Adam görüldü atan manitaya yapılan gribi yapmış banaİfsa ederim diosun
Kimo abiKimse ağzını bozmasın kral. Ne benim ne başkasının hakkı değil küfür yemek.bu sende olabilirsin bir baskasida. Herkes kendisine yapıldığını düşünsün.yasim 32. 25 liraya tenezzül etmedim etmemde. Adam görüldü atan manitaya yapılan gribi yapmış bana
Yukarda mesajların ss i var kralKimo abi
Direk shellaca sole kardesimKimse ağzını bozmasın kral. Ne benim ne başkasının hakkı değil küfür yemek.bu sende olabilirsin bir baskasida. Herkes kendisine yapıldığını düşünsün.yasim 32. 25 liraya tenezzül etmedim etmemde. Adam görüldü atan manitaya yapılan gribi yapmış bana
Ayıp Etmisİyilik reis 5 kuruş etmeyenlerle uğraşıyoruz burada ne yapalım.gecen 5 kişiye 25 lira dağıtım yaptığım gün forumdan çıktım. Ve yeni giriyorum. Sadece arkadaşın birisi bigun sonra yazmış hemde birsürü mesaj yazmış al bak mesajlara..bende şimdi giriyorum. Sadece sen değil herkes görsün 25 lira için ağzını bozan adamları
Hallettik kral 2 gün ban yemiş. Ayıp ve kardeşim bi cevap bekle bı bak bakalım belki kazanç kadar kaybım oldu o sürede. Nedir bu yargısız infaz.ustune birde küfür 🤦🏽♂️Direk shellaca sole kardesim
Dur bakalım şans parası bekleyelim birlikte.benim içinde ilk olacak 😅Bakkal Koydu Federal Koydu Biz Nideceek
@Baikal1 bu mesajida beğen kanka belki içinden gelir 😁🙃Dur bakalım şans parası bekleyelim birlikte.benim içinde ilk olacak 😅