Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Federal42 / Kasa 1K Hedef 5K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
Federal Kivremde Gitti Gelmedi Nolacaksa

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,791
47,208
113
İyilik reis 5 kuruş etmeyenlerle uğraşıyoruz burada ne yapalım.gecen 5 kişiye 25 lira dağıtım yaptığım gün forumdan çıktım. Ve yeni giriyorum. Sadece arkadaşın birisi bigun sonra yazmış hemde birsürü mesaj yazmış al bak mesajlara..bende şimdi giriyorum. Sadece sen değil herkes görsün 25 lira için ağzını bozan adamları
Kardes sen buna bakma ayni seyi bana kendisi yapti ve foruma giriyor aktif oluyor benim dmye cvp yazmiyor bnde gittom shellaca sikayet ettim parasinda deilim ama foruma gidiyor etkinliklere katiliyor bana cvp yazmiyor dedim shellac onu beni ve kendisi 3 lu konusmaya aldi bulbul gibi ottu oyle olduda boyle olduda elemterfiş kem gozlere şiş hhooop param yok.la dedim ben parasinda deilim zaten istemiyorum atma dahada muhattp olma allah selamet versin dedim.rapor et o mshi ban yesin adi herif.kendisi bana tam 12 gun cvp yazmadi

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,700
1,782
113
Kardes sen buna bakma ayni seyi bana kendisi yapti ve foruma giriyor aktif oluyor benim dmye cvp yazmiyor bnde gittom shellaca sikayet ettim parasinda deilim ama foruma gidiyor etkinliklere katiliyor bana cvp yazmiyor dedim shellac onu beni ve kendisi 3 lu konusmaya aldi bulbul gibi ottu oyle olduda boyle olduda elemterfiş kem gozlere şiş hhooop param yok.la dedim ben parasinda deilim zaten istemiyorum atma dahada muhattp olma allah selamet versin dedim.rapor et o mshi ban yesin adi herif.kendisi bana tam 12 gun cvp yazmadi
Rapor ettim kral.sagolsun modlar 2 gün banlamış. Ama böylelerine 2 günde az fakat.belki akillanirlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,791
47,208
113
Rapor ettim kral.sagolsun modlar 2 gün banlamış. Ama böylelerine 2 günde az fakat.belki akillanirlar
Bak ben o bana 23 nisanda cikan odulu agmayinca ne yazdim.sonrada gittim 2 mayista sikayet ettim yanlis anlamayi parasi icin debil tavri icin sikayet ettim.simdi kendisi sana ne yazmisScreenshot_20220515-012127_Chrome.jpg

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,700
1,782
113
Bak ben o bana 23 nisanda cikan odulu agmayinca ne yazdim.sonrada gittim 2 mayista sikayet ettim yanlis anlamayi parasi icin debil tavri icin sikayet ettim.simdi kendisi sana ne yazmisEkli dosyayı görüntüle 232298
Kral ben 5 kişiye 25 yaptım.4 kişiye aynı dakikada yolladım ödüllerini. Bu bana 1 gün sonra yazmış.bende sadece akşamları ve geceleri aktifim forumda. Bir girdim dm kutusuna sanki manitasiyim da mesajlarına görüldü atmışım gibi kendi başına triplere girmiş. Küfür de bardağı taşırdı tabii

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
Kral ben 5 kişiye 25 yaptım.4 kişiye aynı dakikada yolladım ödüllerini. Bu bana 1 gün sonra yazmış.bende sadece akşamları ve geceleri aktifim forumda. Bir girdim dm kutusuna sanki manitasiyim da mesajlarına görüldü atmışım gibi kendi başına triplere girmiş. Küfür de bardağı taşırdı tabii
Yaw.... lık Böyle Bisi Sanırım 😁😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...