- 1,700
- 1,782
- 113
Canlı da oran 3.05 falan olabilir. Düşmüş bayağı oran ama halen çok iyi ☺
Ekli dosyalar
-
245.3 KB Görüntüleme: 14
Yazıldı 😁😁@kareas46 fix yaz dm
3 Haneliden Assagi Kabul Etmiyorum 😁😁Yazıldı 😁😁
Öyle bir rakam gelirse benim dm kutusu da sana açık.yarı yarıya 😅3 Haneliden Assagi Kabul Etmiyorum 😁😁
Fix En Düşük Yatırım Miktarı Geldi Valla 😁Öyle bir rakam gelirse benim dm kutusu da sana açık.yarı yarıya 😅
🚬🚬 Bugünde benim için yakalım nolur ki sankiFix En Düşük Yatırım Miktarı Geldi Valla 😁
İlk Vurgunumda Liste Başısın Ama O Vurgun Ne Zaman Bilinmiyor Reis 🤣🤣🚬🚬 Bugünde benim için yakalım nolur ki sanki
Esrarengiz olaylar.... Ensevdigim 🤣🤣İlk Vurgunumda Liste Başısın Ama O Vurgun Ne Zaman Bilinmiyor Reis 🤣🤣
Olmuyor Kivre OlmuyorEsrarengiz olaylar.... Ensevdigim 🤣🤣
Sıradaki ilk yatırımında paslaşalım. İyi bir tenis kuponu yapakOlmuyor Kivre Olmuyor
Yapalım Hiç Anlamam Yalnız 🤣Sıradaki ilk yatırımında paslaşalım. İyi bir tenis kuponu yapak
Kardes sen buna bakma ayni seyi bana kendisi yapti ve foruma giriyor aktif oluyor benim dmye cvp yazmiyor bnde gittom shellaca sikayet ettim parasinda deilim ama foruma gidiyor etkinliklere katiliyor bana cvp yazmiyor dedim shellac onu beni ve kendisi 3 lu konusmaya aldi bulbul gibi ottu oyle olduda boyle olduda elemterfiş kem gozlere şiş hhooop param yok.la dedim ben parasinda deilim zaten istemiyorum atma dahada muhattp olma allah selamet versin dedim.rapor et o mshi ban yesin adi herif.kendisi bana tam 12 gun cvp yazmadiİyilik reis 5 kuruş etmeyenlerle uğraşıyoruz burada ne yapalım.gecen 5 kişiye 25 lira dağıtım yaptığım gün forumdan çıktım. Ve yeni giriyorum. Sadece arkadaşın birisi bigun sonra yazmış hemde birsürü mesaj yazmış al bak mesajlara..bende şimdi giriyorum. Sadece sen değil herkes görsün 25 lira için ağzını bozan adamları
Rapor ettim kral.sagolsun modlar 2 gün banlamış. Ama böylelerine 2 günde az fakat.belki akillanirlarKardes sen buna bakma ayni seyi bana kendisi yapti ve foruma giriyor aktif oluyor benim dmye cvp yazmiyor bnde gittom shellaca sikayet ettim parasinda deilim ama foruma gidiyor etkinliklere katiliyor bana cvp yazmiyor dedim shellac onu beni ve kendisi 3 lu konusmaya aldi bulbul gibi ottu oyle olduda boyle olduda elemterfiş kem gozlere şiş hhooop param yok.la dedim ben parasinda deilim zaten istemiyorum atma dahada muhattp olma allah selamet versin dedim.rapor et o mshi ban yesin adi herif.kendisi bana tam 12 gun cvp yazmadi
Kral ben 5 kişiye 25 yaptım.4 kişiye aynı dakikada yolladım ödüllerini. Bu bana 1 gün sonra yazmış.bende sadece akşamları ve geceleri aktifim forumda. Bir girdim dm kutusuna sanki manitasiyim da mesajlarına görüldü atmışım gibi kendi başına triplere girmiş. Küfür de bardağı taşırdı tabiiBak ben o bana 23 nisanda cikan odulu agmayinca ne yazdim.sonrada gittim 2 mayista sikayet ettim yanlis anlamayi parasi icin debil tavri icin sikayet ettim.simdi kendisi sana ne yazmisEkli dosyayı görüntüle 232298
Yaw.... lık Böyle Bisi Sanırım 😁😁Kral ben 5 kişiye 25 yaptım.4 kişiye aynı dakikada yolladım ödüllerini. Bu bana 1 gün sonra yazmış.bende sadece akşamları ve geceleri aktifim forumda. Bir girdim dm kutusuna sanki manitasiyim da mesajlarına görüldü atmışım gibi kendi başına triplere girmiş. Küfür de bardağı taşırdı tabii