- 2,250
- 1,352
- 113
Parayı Kucakladın Heralde Öyle Duyumlar Aldım 😁😁Selam arkadaşlar
Parayı Kucakladın Heralde Öyle Duyumlar Aldım 😁😁Selam arkadaşlar
Kanka valla bı arkadaş sağolsun sigara aldı bana . Skym kumarı ne hallere düşürüyor insanıParayı Kucakladın Heralde Öyle Duyumlar Aldım 😁😁
Allah Affetsin Ne Desek BoşKanka valla bı arkadaş sağolsun sigara aldı bana . Skym kumarı ne hallere düşürüyor insanı
@Federal42 kaçmaz abi belki karıya gitmistirBöyle parayı vuran kaçtı diyorsunuz da belki de adam kalp krizinden nalları dikti hep böyle düşünüyorum ben
İyi niyetine hayranım dostBöyle parayı vuran kaçtı diyorsunuz da belki de adam kalp krizinden nalları dikti hep böyle düşünüyorum ben
Geciktirici Falan Aldıysa Kalp Krizi Olasılığı O Zaman Var İşte 😁@Federal42 kaçmaz abi belki karıya gitmistir
Çin atasözü dost bu abin seni yemişÇok Değerli Bir Abimin Bir Sozu Var Sende Olmayınca Kimsede Olmazmış Der Çok Doğru
Wallamı Way Üç Kağıtçı Vay Her Yerde Bizi Kekliyorlar UstaÇin atasözü dost bu abin seni yemiş
Dost sorun yok roll isteyen verir vermeyenin canı sağolsun@Federal42 Kivre Girip Cevap Yazmamak Ayıp Devam Etmiyorum Role De Tamam İnsanları Kaale Almamak Yanlış Bir Davranış
HayırlısıDost sorun yok roll isteyen verir vermeyenin canı sağolsun
Tam 3 hafta olacak oynamıyorum güzel şekilde roll yapacağımHayırlısı
Tüm Gücümüzle Seninle BeraberizTam 3 hafta olacak oynamıyorum güzel şekilde roll yapacağım
Keşke hiç oynamasakTam 3 hafta olacak oynamıyorum güzel şekilde roll yapacağım