- 10,186
- 1,922
- 113
Aynı maça ısrarcı olma zararımız hep bundan oluyor26.5 üste de 500 attım beyler gelmesse çüku yedik
Aynı maça ısrarcı olma zararımız hep bundan oluyor26.5 üste de 500 attım beyler gelmesse çüku yedik
bu maçlara bulaşma. bunlar basketbol katili. özellikle ilk çeyrek sayı beklentinin üstünde çıkmışsa 2. çeyrek beklentinin çok çpk altında çıkıyor26.5 üste de 500 attım beyler gelmesse çüku yedik
yidik galiba26.5 üste de 500 attım beyler gelmesse çüku yedik
aynen öylebu maçlara bulaşma. bunlar basketbol katili. özellikle ilk çeyrek sayı beklentinin üstünde çıkmışsa 2. çeyrek beklentinin çok çpk altında çıkıyor
Öğreneceğiz dost baskette tecrübem yokbu maçlara bulaşma. bunlar basketbol katili. özellikle ilk çeyrek sayı beklentinin üstünde çıkmışsa 2. çeyrek beklentinin çok çpk altında çıkıyor
Çevrim az kalmış üst üste 2 wona toparlarız fedoBayanlar sağlam vurdu bize güzelim kasayı mahvettik sağlık olsun kasa 2 k çevrim 70
Litwanyadaki mac 45i bulur seninde haberin olsunda 😄😄 @Federal42 bol sans kardesim sanadabu maçlara bulaşma. bunlar basketbol katili. özellikle ilk çeyrek sayı beklentinin üstünde çıkmışsa 2. çeyrek beklentinin çok çpk altında çıkıyor
siülülali ilk per üst gir basketÖğreneceğiz dost baskette tecrübem yok